Kastrup, Denmark

Afrejse
Vi rejste afsted 28. december kl lort om morgenen. Turen gik godt på trods af 5 hårde timer i Istanbul (tak til massagestolene). På flyturen fra Istanbul til Kuala Lumpur gjorde vi flittigtЧитать далее
Afrejse
Kuala Lumpur
Vi ankom til Kuala Lumpur 29. december kl ca 12 lokal tid (7 timer foran DK). Dér checkede vi ind på ungdomshostlet "Reggae Mansion" (i må selv gætte temaet), hvor der boedeЧитать далее
Taman Negara (Kuala Tahan)
Efter Kuala Lumpur rejste vi til Taman Negara, der er en national park med en 130 mio gammel regnskov. Selve turen var rimeligt smertefri, og den bestod af fire timers busЧитать далее
Vi ankom til Tanah Rata i Cameron Highlands efter en lang og ujævn tur i en minibus. Vi lærte på turen at de i Malaysia ikke kører i venstre vognbane (som vi ellers troede), men derimod blotЧитать далее
Fra Tanah Rata tog vi en bus, der kørte os direkte til George Town. Da vi så nåede kysten viste det sig til alles overraskelse at den kun kørte til kysten hvorefter vi måtte gå et godt stykkeЧитать далее
Vi har i dag været ude og hoppe i faldskærm fra over 3.000 meters højde. Vi var alle nervøse i dagene op til, men lige så snart man sad i flyveren var det intet problem. På turen ned var man iЧитать далее
12 januar.
Færgen til Langkawi varede lidt over 3 timer og var meget gyngende, hvorfor en stor del af passagererne blev ramt af søsyge. Hotellet var let at finde (idet vi snød med en taxa).Читать далее
Koh Phangan er kendt for at være en lille ø med mange backpackers og en utrolig fascination af fuldmåner (man kan få et indtryk af det ved at google "full moon party Koh Phangang"). Vi boede påЧитать далее
Hotellet ligger ca. 100 meter fra havet og er omgivet af gode og hyggelige restauranter. På hotellet er der bordtennis, bordfodbold, pool osv. som man kan bruge til at møde nye mennesker. Rasmus varЧитать далее