• KarinBdV

• Rozpocznij wyprawę
    27 października 2018

We made it.

27 października 2018, Holandia ⋅ ⛅ 8 °C

Het is nog donker als ik op de fiets stap om naar Rino te gaan.
    In het kader van waar leer je elkaar beter kennen dan op vakantie, en hoe ouder hoe gekker, gaan we dit weekend kamperen.
    Heb gisteren mijn spullen ingepakt.
    Ik was om 5.45 al wakker en ben er maar uit gegaan.
    Eerst dus 35 km naar Hengelo, vervolgens bijna 60 km naar de camping dicht bij Holten.
    Na 7 km zijn we in Delden en roept de koffie ons.
    Heerlijk weer.
    We fietsen, we kletsen en we lachen.
    We spreken af om dit weekend op alle vragen ja te zeggen.
    Dus Rino gelijk: Karin betaal jij de koffie even.
    Nou had ik dat toevallig al gedaan , whoeha.
    Dat gaat nog wel wat leuke situaties opleveren.
    In Goor lunchen we.
    Onderweg regelmatig even stoppen omdat we last hebben van DP’s.
    Op de camping aangekomen zijn ze helemaal verbaasd.
    Nu nog met de tent.
    En nu zitten we in het zonnetje te genieten van de dag, van elkaar, van de koffie die we net kregen.
    Karin.

• Doe eens gek

27 października 2018, Holandia ⋅ ⛅ 8 °C

2 Gekke oudere jongeren op de fiets naar Holten om te camperen. Gelukkig wordt het rond het vriespunt, en kunnen we lekker dicht tegen elkaar liggen. Het was heerlijk fietsen vandaag. Eerst wel een beetje fris maar daar waren we op gekleed. In Delden de eerste tussen stop. capucino met appel gebak. Czytaj więcej

• Pannenkoeken

27 października 2018, Holandia ⋅ ⛅ 4 °C

Vanavond heerlijk melig pannenkoeken wezen eten in Holten. Dat wil zeggen wij zijn/waren melig de pannekoeken waren heerlijk. Echt waar. Bijna 400 soorten. Karin had een Mexicaanse kip tortilla pannenkoek, ik een gerookte zalm met brie. Gaan we nog een keer naar toe. Ook vanwege de zeer prettige bediening en de ambiance. Czytaj więcej

• Koud

28 października 2018, Holandia ⋅ 🌬 6 °C

Het is koud geweest vannacht.
    Ijs aan de binnen kant en de buitenkant van de tent.
    Echter heb ik het niet koud gehad.
    Alleen een koude 👃🏻.
    Het luchtbed van Rino bleek zo lek als een zeef en na de derde opblaas sessie om 01.00 besloten we de kussens van de bank in het proathuuske maar te gebruiken als matras.
    Kon hij eindelijk slapen.
    Ik had het ontbijt meegenomen en om 9.00 zaten we aan het ontbijt.
    Uit de wind in de zon was het prima uit te houden.
    De bazin van de camping kwam ons nog een heerlijk kopje koffie brengen.
    Inmiddels was de tent droog en nadat we alles hadden ingepakt stapten we om 11.00 op de fiets.
    Oef, het bleek wel wat kouder met de wind erbij.
    We wilden via de Holterberg maar helaas was die afgesloten vanwege een hardloop
    evenement.
    Gggrrr, balen.
    Omdat het zo koud was en we toch wel moe waren, besloten we de snelle weg naar Hengelo te nemen.
    In Delden koffie met krentenwegge gegeten en om 15.30 , 46 km op de teller, waren we weer thuis
    Weekend geslaagd.
    Karin.

• Op de terugweg

28 października 2018, Holandia ⋅ ⛅ 4 °C

Was redelijk fris vannacht , de oude slaapzak deed het nog goed, wat niet gezegd kan worden van m'n luchtbed. Na wat kussens uit het "proathuis" gehaald te hebben, toch nog een paar uur gedommeld
    Helaas waren onze slaapzakken niet samen rits baar. Dus het knuffelen was wat lastig. Na het ontbijt kregen we koffie van Dieka onze gastvrouw, die wss om een praatje verlegen en we hebben even gezellig ge "kuiert". Nadat we afscheid genomen hadden en de fietsen bepakt deden we een poging om de Holterberg te berijden. Helaas voor ons was die juist vandaag afgesloten voor wat hardlopers. Toen de verkeersregelaar ons tegenhiel, kwam even de pittige kant van Karin naar boven, de arme man kreeg de wind van voren.

• Terug naar de stal

28 października 2018, Holandia ⋅ ☀️ 6 °C

Nadat we de Holterberg niet op konden hebben we een doorsteek gemaakt naar de geplande route. Dit was ook wel een mooi stuk van Twente vooral nu in de herfst. Het bos was prachtig gekleurd. Na een uur fietsen hadden we wel zin in een kop koffie maar helaas waren de aangegeven rust punten dicht. Dan maar lekker door trappen. Intussen was de wind toegenomen en was het toch een stuk frisser dan gisteren. Brrrrr. Bij Rijssen de fietsbrug genomen over de A1, mooi stukje heidevelden met strakke Hollandse fietspaden. Gestopt om paddestoelen te fotograferen. Het was intussen flink koud geworden en Karin stond te blauwbekken, ik had inmiddels nergens meer gevoel in. Route weer iets ingekort en koffie met krentenwegge genuttigd in het Hoogspel in Delden. Weer een beetje opgewarmd begonnen we aan het laatste stukje. Door het Deldenerbos (Twickel) naar Hengelo. Thuis gekomen de fietsen in de schuur en lekker douchen. Dankzij het spontane idee van Karin hebben we een fantastisch weekend gehad, hebben wij elkaar weer beter leren kennen en warderen wat mij betreft. TOP ! Czytaj więcej

• The Day After

29 października 2018, Holandia

Na lekker geslapen te hebben, vandaag nog een beetje stijf naar het werk. Was een fantastisch weekend. Heb nog wat foto's met de camera gemaakt die ik met jullie wil delen.

• Koniec wyprawy
    1 grudnia 2018