• 820 paardjes adrenaline.

November 24, 2024 in New Zealand ⋅ ☀️ 12 °C

We verlaten de campsite en rijden 1u15 richting Queenstown. Om 12u hebben we hier een jet boat adrenaline boost geboekt. We moeten echter een uurtje wachten dus we kuieren wat door het stadje. Er staat al veel volk aan te schuiven bij de Fergburger-tent. Blijkbaar de beste hamburger, 1 van de dagen toch eens checken. Daarna de boot op. 820 pk en met een snelheid van 95km/h 360 graden spins doen op de rivier, cool! We krijgen de enige en jongste vrouwelijke pilote van de bende en ze is niet op haar mondje gevallen en heeft er duidelijk veel zin in. Echt tof om doen. We varen ook nog een stukje de rivier op tot aan een punt uit Lord of The Rings waar de 2 standbeelden aan de rotsen staan. Verder mogen ze helaas niet varen maar daar is nog een andere scène opgenomen. Na deze adrenaline rush nog wat winkelen en enkele leuke tshirt's gevonden. Daarna naar winkel en apéroen in de camper terwijl Arno aan zijn chili con "carno" begint. Heerlijk lekker in een wrapke. Dan nog wat netflix en naar bed want morgen al om 6u opstaan want dan doen Yves en ik onze 4,5km hoge jump!Read more