Le cascate di Lillaz e lago di Loie
Yesterday in Italy ⋅ ⛅ 13 °C
We worden wakker op de camping in Valnontey. Het heeft ongeveer de hele nacht geregend, maar terwijl we wakker worden droogt het stilaan op. Het is wel nog frisjes met maar twaalf graden en eenRead more
Op weg naar Cogne
July 25 in Italy ⋅ ☁️ 30 °C
We worden wakker met het geluid van fluitende marmotten. De zon schijnt en het uitzicht is prachtig. We ontbijten nog in het zonnetje en maken ons vervolgens klaar om te vertrekken richting Aosta.Read more
Camera con vista
July 24 in Italy ⋅ ☀️ 15 °C
We besluiten om nog even door Pontechianale te rijden en op één van de campings langs het stuwmeer te stoppen. Helaas zien die er allemaal niet zo gezellig uit en we kiezen ervoor om wat verder teRead more
Giro del viso: Rif. Granero > Pontechianale
July 24 in Italy ⋅ ☀️ 9 °C
Om 6u30 loopt onze wekker af in de grote slaapzaal, maar tot onze verbazing blijft iedereen liggen en zijn we de enigen die opstaan. Vreemd, want om 7u is er ontbijt.
Buiten is het nog koud maar deRead more
Giro del Viso: Rif. Alpetto > Rif. Granero
July 23 in Italy ⋅ ☁️ 9 °C
Rond 6u30 worden we wakker. Al bij al hebben we vrij goed geslapen. Annelies iets minder door het gesnurk van een Duitser op de kamer. Na een pover ontbijt met droog brood en choco vertrekken we omRead more
Giro del Viso: Pontechianale > Rif. Alpetto
July 22 in Italy ⋅ ☁️ 11 °C
We staan vroeg op en haasten ons met het ontbijt. Om 7u30 vertrekken we met de camper richting Monviso, de start van onze 3-daagse rondtour. Om het startpunt te bereiken moeten we wel nog 2u rijden,Read more
Rocca Croce Provenzale
July 21 in Italy ⋅ 🌬 16 °C
We slapen vandaag wat langer en dat komt goed uit, want om 8u is het nog stevig aan het onweren en we horen de regen tegen de camper slaan. Gelukkig klaart het daarna wel op en kunnen we nog buitenRead more
Giro della Gardetta
July 20 in Italy ⋅ ☀️ 18 °C
Vandaag moeten we onze mooie camperplaats verlaten en gaan we mountainbiken in een naburige vallei. We genieten nog van de ochtendzon en dan is het tijd om te vertrekken.
Met de eMTB verkennen weRead more
Valle Maira
July 19 in Italy ⋅ ☀️ 16 °C
In een prachtige omgeving worden we wakker in onze camper. We maken pannenkoeken met fruit als ontbijt zodat we er stevig opstaan voor de wandeling van vandaag. De zon schijnt en er is geen wolkje teRead more
Wijn proeven bij Alfieri
July 18 in Italy ⋅ ☀️ 29 °C
Vandaag hebben we ons ingeschreven voor een rondleiding in castello Marchesi Alfieri. Het is een halfuurtje rijden door de heuvels waar we nu op klaarlichte dag een prachtig uitzicht hebben op deRead more
Torino
July 17 in Italy ⋅ ☀️ 31 °C
Afgelopen nacht heeft het de hele tijd geregen met stevige donderslagen. Eén ding is zeker, de dakvensters lekken niet, maar ik vraag me af of we morgenvroeg uit het gazon kunnen wegrijden.
‘sRead more
Lac blanc
July 16 in France ⋅ ☀️ 16 °C
De eerste nacht in de camper was al bij al vrij goed. Een paar keer werden we wakker door enkele luide donderslagen, maar verder goed geslapen. Rond 7u30 loopt de wekker af en we ontbijten in hetRead more
Aangekomen in Chamonix
July 15 in France ⋅ ⛅ 19 °C
De wekker loopt af om 5u30 en na nog wat laatste spullen in te pakken vertrekken we rond 6u30. We rijden vlot door Antwerpen en vervolgens naar Luxemburg waar we nog wat goedkope diesel inslaan.
DeRead more