• Den 23 po kajakoch ;)

January 10, 2017 in Thailand ⋅ ⛅ 28 °C

Kajaky vraciame a ja koncim v posteli, kde si mozem dalej knucat od bolesti. Danka sa ide opalovat k moru kde cez nu prebehne krab bojujuci o zivot. O chvilu konci v zobaku vtaka.
    Tomco oddychuje pri internete - jediny ma taketo vymozenosti.
    Predpokladam, ze o 17:30 bude urcite prvy navstevnik v restauracii. Vtedy ju totiz otvaraju a ja mam pocit, ze Tomca prepadol hlad snad uz desat minut po ranajkach.
    V restauracii pocas zapadu slnka si Tomco s Dankou davaju dva chody (dve druhe jedla), ten den ich zjavne vynicil.

Na foto zapad slnka z ostrovu Tarutao (druhy najjuznejsi ostrov Thajska). Slnko zapada vzadu za hory (v skutocnosti ostrov Lipe - najjuznejsi ostrov Thajska).

Pre tych z vas, co v mediach sleduju desive spravy o zaplavach v juznom Thajsku, mozem vas ubezpecit, ze na naozajstnom juhu Thajska (nie na ostrovoch zopar km juzne od Bangoku) sa ziadna katastrofa nedeje. Tu na Tarutao je teplota o zivot a ani kvapka a na Lipe sice dva dni prsalo, ale aj tak sme si dokazali urobit program a vonku to tak ci tak atakovalo 30 stupnov. Zaroven to boli jedine dva dni od zaciatku vyletu, ked sme museli nas program trosku obmedzit (neboli ziadne zaplavy) inak ked aj mrholilo tak to trvalo max. 5 minut a to, ze bolo zamracene je sice pravda, ale teplota o zivot bola vzdy ci s mrakmi, ci bez mrakov