- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Day 14
- Friday, January 3, 2025 at 8:38 PM
- ☁️ 27 °C
- Altitude: 15 m
ThailandLaem Khlong Bon8°2’50” N 98°36’22” E
Taký normálny deň v Thajsku...

Deň začíname s Ňaňom u kaderníka. Tomu sa klepú ruky, ako keby tušil, že vedľa sedí originál kaderníčka a podrobne ho sleduje.
Búdka, v ktorej sa Ňaňo strihá je aktuálne kaderníctvom, no poobede v nej však už záhadne funguje predajňa ovocia.
Ňaňovci sa ešte pred kúpaním zastavujú na kávičku a koláčik.
Mariškový koláčik, ktorý si Ňaňo kúpil a zjedol na prvý pohľad nevyvoláva žiadne reakcie. Vyhodené peniaze.
Pokúpeme sa na pláži, prejdú možno aj dve hodinky a Ňaňo mení farby. Je nejaký zelený a vyzerá byť ako mechom udretý.
V jeho realite sa však aktuálne strieda strašne veľa myšlienok za krátky čas spolu s krátkodobými výpadkami pamäte.
Ňaňo tvrdí, že má pocit, že veci, ktoré štandardne trvajú minútu u neho trvajú polhodinu. Zjavne sa mu kvalitne zmenil takt procesora.
Tento nesúlad medzi rýchlosťou času v jeho hlave a rýchlosťou času v realite mu však uberá schopnosť riadiť motorku.
Maja sa tak musí obetovať a Ňaňa v nálade ktorá osciluje medzi rôznymi stavmi ako napr. poloopitý prítulný medvedík, musí voziť na motorke sama a Ňaňovu motorku musí až do večera riadiť Danka.
Snažili sme sa spraviť s Ňaňom aj interview, ale veľa sme sa nedozvedeli, ako presne tento stav pociťoval on.
V každom prípade sa ma Ňaňo už viac dní ako hlavného ochutnávača rôznych blbostí snažil nahovoriť na koláčik a som rád, že som nepodľahol, lebo ako by sa dve vodičky s dvoma chlapmi v inej realite a Peťkou odpratali z pláže 15km od domu s troma motorkami, to fakt netuším.
Večer pri kartách ešte skúšame ďalšie dezertíky. Ja mám niečo ako čínske chipsy s polevou, ktorá je ukrutne štipľavá (nikto nemá odvahu to ani ochutnať) a Ňaňo má nejaké buchtičky s džemíkom pieskovej konzistencie.
Od Ňaňa som navyše dostal skvelú kukuričnú malinovku. Ja som tu schopný ochutnať všetko, ale toto bol už fakt hnus na tretiu.Read more
Tomas IgriniZjavne to bolo lepsie jak cesta na mesiac a spat :)
Vladimír Gavla👍👍👍
Tana N
Super slnečník 🙂
MilanMŕtvola na pláži... :)