O 3 dni letíme do tepla...

Zatiaľ čo my síce so stredne veľkým kufrom, ale i tak na Danku riadne úsporným, druhá strana (Ňaňova) sa rozhodla (alebo ich lacná letenka prinútila) 3 týždne spoznávať Thajsko len sRead more
2 dni do odchodu a Peťka vyzerá, ako keby si do oka nasypala chilli, len aby sa nemusela s rodičmi trápiť na dovolenke.
Snáď to ten zápal očí, či čo ju to chytilo rýchlo prelieči, ale zRead more
Danka leží v gauči kňučí a bedáka.
Od včera už nie je problém len zub, ale je navyše chorá. Bolí ju hlava, hrdlo, soplí, umiera...
Má plný "to do list" hlúpostí, ktoré vraj ešteRead more
V dnešnej smart dobe máme šťastie, že tých inteligentných zariadení máme doma obmedzené množstvo, inak by som nespal od pol štvrtej.
Odvtedy by ma totiž na telefóne rušili notifikácieRead more
Na letisko dorážame v dostatočnom časovom predstihu v dobrej nálade a uvoľnení. Čo sa už takým veľkocestovateľom ako nám, môže prihodiť na takom hračkárskom letisku.
PodozrivéRead more
Ňaňovci s tými svojimi mikrokufríkmi vyzerajú, ako keby sa vybrali na víkendový pobyt.
Jeden detail však Ňaňo nedomyslel... Letenky boli vďaka tomu lacné, ale tradičnú každoročnúRead more
Pri pristáti lietadla z Košíc hlási letuška mimochodom váhy cca 100kg, niečo o Bangkoku. Ja zakecaný s Dankou to ani nepočujem a Ňaňovcom veľmi neveríme, či nepočuli niečo iné.
NaRead more
So západniarskymi leteckými spoločnosťami to ide dolu vodou.
100kg letuška! Myslíte, že je to nemožné? Vyskúšajte Austrian airlines a hneď vás prejde lietanie z Košíc do Viedne.
NaRead more
Po vystúpení z Austrianu v Bangkoku sa luxusným minibusom prevážame na druhé Bangkok-ské letisko. Sklápacie sedačko-lehátka v luxusnom minivane ako v prvej triede lietadla nám väčšineRead more
Celý deň v Bangoku je príznačný tým, že niekde drkotáme zubami. Vonku príjemne teplo (26 st.), ale čo z toho, keď v taxíku zatvárame všetky prieduchy, aby sme neumrzli a na letiskuRead more