• Vyhliadky na Phi Phi Don

January 7 in Thailand ⋅ ☁️ 28 °C

S Dankou sme dnes vyšlapali na 2 vyhliadkové body, z ktorých krásne vidno dve hlavné pláže (a medzi nimi centrum) ostrovu Phi Phi Don. Je to náročné stúpanie po stovkách schodov, ale stojí to za to.
    Prvý vyhliadkový bod je v štýle peknej záhrady s množstvom umelých objektov (banán, kokos atď.) viď. foto. Na to sú thajci odborníci vyrábať takéto dekorácie.
    Druhý vyhliadkový bod je ešte vyššie a dorážame tam už z posledných síl, ale oplatilo sa. Výhľad je veľmi pekný a my veľmi spotení...

Kým my sa poobede ideme kúpať na pláž, Ňaňov team si objednal 4 hodinový lodný výlet na jednu z najznámejších pláží v Thajsku - pláž Maya. Z výletu neprichádzajú veľmi spokojní, nakoľko pláž bola tak preplnená návštevníkmi, že ju takmer ani nevideli.

Zajtra s Dankou máme objednaný celodenný výlet loďou, ktorý bude zahŕňať viac ostrovov, pláží a atrakcií vrátane pláže Maya. Takže zajtra to popíšeme lepšie a z nášho pohľadu.

Minimálne na pláží Maya však očakávame nátresk - je to jedna z najväčších turistických atrakcíí Thajska - viac o tom zajtra.