Weer een daggie eigenlijk niet zoveel.
Even boodschappen gedaan in Zuid Laren. Geshopt bij de action en rondgereden in Lucifer (t3 van Ome Ben)
Smiddags een potje rummicub. En even een gietertje waterRead more
Weer een daggie eigenlijk niet zoveel.
Smiddags een potje rummicub. En even een gietertje waterRead more
We zijn aangekomen op camping De Vledders. Een heerlijke kindercamping waar Charley lekker los kan.
Dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot.
Direct nadat we de camping verlieten hebben we eenRead more
Van vissen tot Keezen en een huifkartocht met Schminck.
De dagen zijn gevuld met voor de paardjes zorgen spelen en vooral spelen...
Morgen richting huis
Een daggie bijna niets.
Wakker worden in een bloedhete bus.
Zwemmen in het zwemmeer.
Skelter rijden...
Spellen doen...
Spelen...
Popcorn op t camping fornuis en door naar de kinderdisco
Heerlijk geslapen ín mijn slaapzak, dus de tent is drijf van de condens. Een waterig zonnetje helpt een beetje. Ik blijf toch maar niet staan. Ik wil toch fietsen, neem ik liever alles mee. IkRead more
Op tijd opgestaan, laatste spulletjes gepakt, Berend een dikke kus gegeven en op pad richting Frankrijk. Net voorbij Gieten moeten we allebei al heel nodig 😟
Het is 8 graden en het sputtert... Toch hebben we goede hoop op zonnig droog weer, want dat zeggen de weerberichten. En er is al een streepje blauwe lucht zichtbaar. Bye bye Meeden en op naar Swalmen,Read more
Veel plezier! Wat leuk om jullie zo te volgen. Ik kijk een beetje jaloers nu... lekker op pad. (ik zit verslagen na te kijken..)
Hou vol, over 1,5 week heb jij vakantie. Zeg, Nynke, jij hebt toch een wetsuit om in open water te zwemmen? Waar heb je die gekocht? En bevalt ie? Ik mis het zwemmen en denk dat het nog wel even duurt voordat het zwembad weer open gaat. Ik kan natuurlijk zo het Damsterdiep in stappen ... Jou bevalt het openwaterzwemmen toch goed?
Vandaag 183 km gereden van Diever naar Schipborg (hemelsbreed 43 km 😄) over prachtige paden.
Nu lekker de BBQ aan en genieten van de avond.
You might also know this place by the following names:
Gemeente Aa en Hunze, Aa en Hunze, AAH
Wunderbar......
Coole Sache... Einen fetten Daumen für diese geile Gastfreundschaft!👍 Jetzt sauf denen aber nicht den Keller leer! 😉
Super