• Trout lake

8–10 aug., Förenta staterna ⋅ ☀️ 26 °C

Dag 41 – Trail magic in Trout Lake
    Tegen vijf uur ’s avonds zijn we in Trout Lake, een klein gehucht in Washington. De campground ligt gewoon in het dorp, gemakkelijk! Met een bende andere hikers trekken we naar Adams pizza voor pizza’s en chicken wings — exact wat ons uitgehongerde lijf kon gebruiken. Slapen ging wat minder: veel te warm en naast ons stond een christelijk jeugdkamp dat tot in de vroege uurtjes lawaai maakte.

Dag 42 – Rustdag
    ’s Morgens mochten we aanschuiven bij het ontbijt van het jeugdkamp. In de namiddag zaten we op ons gemak in de tuin van de grocery store: wat was gedaan, wat bijgekletst, wat gelanterfant. ’s Avonds opnieuw naar het kamp, deze keer voor pulled pork. Ons tentje zetten we op achter de kerk. Met volle maan die pal op onze tent scheen, leek het wel alsof er een schijnwerper op stond.

Dag 43 – Terug de trail op
    We starten de dag met een stuk perziken-bosbessentaart en 1,5 liter ijs als lunch. We zijn beiden al 6kg kwijt dus we kunnen alle calorieën gebruiken! Rond één uur pikt Jeff ons weer op en dropt ons terug op de trail. Op naar Cascade Locks!