• Vi møder denne lille fyr på vejen
    Der nyder solen, og er ligeglad med blæsten og kulden!Grenen - Danmarks nordligste punktOg Skagens grå fyr - på vej tilbage ind mod byenFyret ved solnedgangFiskerbådene i Skagen havnOg de karakteristiske røde tegltage, med hvidmalede kanter

Skagen - Danmarks nordligste punkt

March 28, 2020 in Denmark ⋅ ☀️ 5 °C

Vi fortsætter vores vej mod nord, kører gennem Hirtshals, og videre mod Skagen. Vi vil gerne gå en lidt længere tur, end bare ud til Grenen, så vi parkerer på en lille plads mellem Gammel Skagen og Højen fyr helt ude ved vandet, og starter så vandreturen på kysten mod nord, og efterhånden mere mod vest ud mod Grenen. Det blæser godt fra nord. Temperaturen er 2-3 grader og sol. Vi møder ingen mennesker, før vi er på selve spidsen! Der er til gengæld en strøm af gående fra Skagens grå fyr og ud til spidsen, hvor Kattegat og Skagerak mødes. Vi spiser frokost i læ af klitterne, kigger på de store både, der runder Grenen og sejler langsomt videre til deres destination. Vandrer ind til Skagen by mellem de gule huse med røde tegltage, og finder tilbage til bilen ved Højen. Turen bliver på ca 20 km.Read more