• Day 4

Leipzig - Regensburg

September 7, 2024 in Germany ⋅ ☀️ 24 °C

Vi tog en hurtig træningstur med cyklen i morges, inden vi fortsatte med at æde os igennem kilometerne sydover. Det gik fint uden den store trafik, men det er stadig tæt på de 30 grader, og varmt når man holder stille. Lige nord for Regensburg fandt vi et lille strandområde ned til floden Regen. Vi troede, der ville være mange mennesker på sådan en varm lørdag eftermiddag, men det var ikke slemt. Der var hyggeligt og stille, græs og fin sandbund, og vandet i floden var betydeligt varmere end det vi badede i ved Møn inden vi startede vores tur. Til gengæld var der meget strøm, men heldigvis ikke så dybt, så man kunne bunde, hvis man ikke ville føres ned af floden!

Efter lidt afkøling kørte vi det sidste stykke ned forbi Regensburg og ud til hvor Donau løber forbi. Her fandt vi en holdeplads ned til vandet, hvor cykelstien løber forbi, og så blev det også til en aftencykeltur langs med Donau.

Vi holder os til floden i morgen med, da det stadig skulle være varmt, og vi først skal besøge vores venner over ved Kufstein og grænsen til Østrig på mandag-tirsdag.