• Saint-Martin-Vésubie og Venanson

2 ottobre 2024, Francia ⋅ ☁️ 17 °C

Vi tog en rolig dag i dag. Nød at det stadig er godt vejr (faktisk op til 20 grader i dag). At Jacky kunne cykle til bageren i morges og købe frisk baguette og pain au chocolat til morgenmad. Gik tur i den gamle bydel af Saint-Martin og cyklede op til landsbyen Venanson om eftermiddagen. Den ligger 5 km (og 200 højdemeter) oppe af skråningen på den anden side af floden Vésubie, med en ret fantastisk udsigt, og det er dejligt at bruge cyklerne på den måde; til korte udflugter.

Nede i flodlejet omkring Saint-Martin har de stadig travlt med at reparere og sikre siderne efter uvejret Alex i 2020. Og her fire år efter er vejen ind til La Madone de la Fenestre (hvor vi tidligere har vandret) stadig lukket på ubestemt tid (også for cykler!).

Vi nød også aftenen på en rolig bar i det lune vejr i Saint-Martin, efter at have været en tur forbi og kigge på det meget lækre fjeldsports-aktivitetscenter, som de har her i byen. Allerede den første gang vi var forbi, var det én af grundene til at jeg faldt lidt for dette sted. Det er et stort indendørs center med klatrevægge, svømmehal og canyoningbane, og det overlevede akkurat oversvømmelserne for fire år siden.
    Leggi altro