Poland
Ulrychów

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Travelers at this place
  • Day 15

   Schlafplatz Nr. 13

   July 3, 2022 in Poland ⋅ ☀️ 21 °C

   Aufgrund des gestrigen Wetters hatten wir entschieden uns in der vorletzten Nacht ein Hotel zu gönnen. Hierfür sind wir nach Warschau gefahren. Heute morgen wurden wir von der Sonne begrüßt und lassen uns in den Tag treiben ☀️Read more

  • Day 8

   Warschau - Vrije dag

   November 1, 2022 in Poland ⋅ ⛅ 14 °C

   Zo wat heb ik heerlijk geslapen in het hotel. fijn om na een lange rit een normaal bed te hebben en een douche. Helaas was er nog een hoop computer werk stress voor de merk maar gelukkig wilde petri dat opvangen (hij was per vliegtuig gekomen had had niet zon sterke behoefde aan een vrije dag dan ik )

   Vandaag ben ik op pad gegaan in een stad waar ik nog nooit ben geweest daarnaast was mijn eerste keer in polen ook door heling afgelopen zomer.

   Ik heb mij toegevoegd bij Bella, Kai, Lili en Emilie en we zijn met de tram naar het centrum gegaan. hier zijn we ons langzaam richtig the old town gaan verplaatsen. wat een mooie stad! we hebben genoten van een warme chocolade melk, gewinkeld in een marktje en cultuur gesnoven.

   het was Allerheiligen wat in polen een grote feestdag is, iedereen was daarom ook op straat en veel winkels waren gesloten. We hebben alsnog een restaurant gevonden waar we de traditionele perogi konden eten, dit zijn een soort dumplings.

   ivm met Allerheiligen hadden we gehoord dat het super speciaal is om naar een begraafplaats te gaan, het is traditie om daar kaarsen te branden. dit zijn we eens gaan checken en heel eerlijk ik heb nog nooit zo iets moois gezien. de mega begraafplaats was verlicht met duizenden kaarsen. het was erg speciaal en we waren er allemaal zo van onder de indruk!

   hierna snel terug naar het hotel want dus bus zou weer laat in de avond vertrekken richting onze volgende bestemming
   Read more

  You might also know this place by the following names:

  Ulrychów, Ulrychow

  Join us:

  FindPenguins for iOSFindPenguins for Android