Ny rejsedag. Vi blev hentet af den sødeste taxi chauffør. Vi stoppede ved et hot spring hvor de kunne koge æg til turisterne...
White temple var virkelig smukt.
Gensynet med My dream guest houseRead more
White temple var virkelig smukt.
Gensynet med My dream guest houseRead more
En skøn nat i en lille bjerglandsby gav os fornyet energi. Vi spiste morgenmad, som de lokale havde tilberedt for os. Derefter en tur til vandfaldet, frokost i lokal landsby efter en flot gåtur iRead more
Efter en nat på meget hårde senge fik vi skal morgenmad på My dream guest house. Alt er hjemmelavet og meget simpelt og lækkert. Vi blev hentet af vores guide efter morgenmaden. Turen bød påRead more
Efter god morgenmad tog vi med long tail boat fra vores lille bungalow. Smukkeste tur langs floden blev nydt. Derefter tur i van mod long neck landsby. Der var ikke mange tilbage efter covid 19, ogRead more
Heute gingen wir zum Elefanten Camp im Ban Ruammit. Leider war es ein Camp mit Elefantenreiten für die Touristen. Die Elefanten waren an kurzen Ketten angebunden. An den Gehegen hatte es zum TeilRead more
Samen met Sara en Hannah, twee super leuke meisjes die ik heb leren kennen in de yogaretreat, ga ik naar Chiang Rai. We komen toe rond de middag en het is er snikheet. Blijkbaar hebben we geluk, wantRead more
Ausschlafen und dann ab zum Baden. Die Kinder wollten schon lange endlich Mal baden gehen. Wir haben uns ein Hotel mit Pool gesucht und gefragt ob wir diesen Benutzen dürfen. Im Duisit Island sindRead more
Zu Fuss mit einer von Hand gezeichneten Karte ging es hinter dem Hauptgebäude los. Ein kleiner Trampelpfad durch Bananenpflanzen, Bäume und Büsche. Schon nach der zweiten Abzweigung waren wirRead more
You might also know this place by the following names:
Doi Hang, ดอยฮาง