FindPenguins
    • 海抜: 9 m
    • タイBan Ting Rai7°48’35” N  98°58’8” E

Takmer ideálny deň

2023年1月31日, タイ

Ráno vstanem zjem lieky a posadím sa na terasu. Pokiaľ by neboli tie lieky tak by to bol ideálny deň. S pocitom pohody sledujem okolie - zelené stromy a pokojnú okolitú atmosféru. Je bezvetrie, pod mrakom, teplúčko, tichúčko, pohoda, proste raj na zemi. Čo mi chýba ku šťastiu? Po raňajkách ideme na pláž spolu s Adamkom sa okúpať. Leňošiť na deke potom obed. Mamka si na obed dá vajíčka a kuracie mäsko. My ostatní hľadáme niečo nové čo sme ešte neochutnali. Počas obeda využijeme miestnu práčovňu. Poobede znova na pláž znova sa okúpeme a večer oslavujeme. Adamko má 8 mesiacov. Na oslavu si pripijeme my dospelí pivom Chang a oslávenec s babkou mango džúsom. Adamkovi úžasne chutil. Myslím, že by si dal aj častejšie. Je večer, deň končí, Adamko sa ide okúpať a do hajan. No povedzte, čo viac čakať od ideálneho dňa? Všetko sa vydarilo ako sme si to predstavovali.もっと詳しく

翻訳をご覧ください
    Mária Gavlova

旅行者predpokladam ze Adamko je po Tomcovi, jemu sa tam veeeeeelllllmmmmi paci.len aby po navrate domov nezacal pri strave strajkova,ved predsa len ich strava je vyraznejsia na sladkost a nase jabklo z lidlu alebo z kauflandu...hmmmmm

Milan

Milana motorka už nič? žiadne zážitky? každý deň si ťa tu predstavujeme ako frčíš v protismere... už ti to ide lepšie? či už proste fyzické dannosti ti lepšiu jazdu nedovolia?

Milan Igrini

旅行者Motorka je už vrátená. Pôjdem na prechádzku pešo. Možno v ďalšom rezorte.

2いいね

旅行を表示する