• Cesta domov

February 23, 2023 in Thailand ⋅ ☁️ 30 °C

Kontrola na letisku prebehla bez problémov. V lietadle čakáme na odlet, keď v tom zahlásia, že ešte chvíľku počkáme na oneskorených cestujúcich. No čo, aj to sa stáva. Do Dubaja priletíme takmer s hodinovým meškaním. Berieme batožinu a bežíme vybaviť kontrolu a stihnúť lietadlo. Proste nerváky. Zrazu mamka kričí Posledná výzva, bežíme, no a čo sme asi robili doteraz. V duchu ľutujem, že mi nenarástli dlhšie nohy. Tomčo beží a s kľudom Angličana hovorí. Ešte nevyvolávajú naše mená, ešte to stihneme. Zadýchaní dobehneme na autobus. Hurá stihli sme. Autobus zastane pred lietadlom a stojí a dvere neotvára. Až keď príde ďalší autobus otvoria sa dvere a môžeme nastupovať. Odlietame s pol hodinovým meškaním, ktoré ani po Budapešť nedobehneme. Problémy však nekončia. Na letisku zistíme poškodenie dvoch Zuzkiných kufrov. Tomčo a Zuzka to reklamujú. Ideme hľadať auto, lebo za ten mesiac Tomčo zabudol kde ho zaparkoval. Pamätal si iba, že je to parkovisko Holiday. Auto sme nakoniec našli a ideme baliť. Nejako sa nám podarilo dať všetko do kufra auta a presúvame sa na benzínovú pumpu nabiť auto. Tu si kúpime maďarské bagety a kávu. Po nabití pokračujeme na ceste domov. O 3.30 prichádzame domov, vynesieme batožinu a ideme spať. Po mesiaci sme opäť doma.Read more