United States
Finch Hollow

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Travelers at this place
  • Day 14

   Philadelphia og outlet 24/7

   July 25, 2016 in the United States ⋅ ☀️ 18 °C

   I dag vågnede vi på vores motel og vi fik et dejligt varmt bad også stod den på medbragt morgenmad på klasissk roadtrip maner - vores maner i hvertfald 😃

   Vi satte os derefter ind i bilen igen for at tage til Philadelphia og se alle de gamle bygninger fra slutningen af 1700 tallet, hvor uafhængigshederklærinh blev underskrevet. Vi kom til at holde lidt langt væk fra den gamle by fordi vi måtte ændre kurs midt i det hele, da gps'en sagde at det tog over en time at komme til den gratis parkering i Philadelphia. Det skyldes at vi havde sat den til at køre udenom betalingsveje. Det fik vi slået fra og vi kørte mod den nye parkeringsplads, som så lå en halv times gang væk fra den gamle by. Det vidste vi desværre ikke fordi vi ændrede kurs undervejs. Så vi tog turen i flip flops - av!

   Den gamle by var hyggelig og man fik en fornemmelse af hvor gammel USAs historie egentlig er. Vi fik både set independence hall og deres liberty bell. Vi sluttede på Daiquiri Queen, hvor Louise fik en is med oreo ig jeg fik smoothie med triplebær - mmh :)

   Vi kom til bilen og vi kørte nu mod Philadelphia Premium Outlet. Det var fedt! Fik levi's bukser for 18 $!!!
   Efter 4 timers intens shopping bestod høsten af både sko, make-up, undertøj og bukser. Det var en god høst! Vi søgte derefter på nærmeste restaurant, hvor vi endte på en lokal restaurant, hvor tjenerne var vildt flinke! Vi kunne dog på ingen måde spise det hele, men så er det så smart herovre. De tilbyder at man kan få resten med. Så det gjorde vi.

   Efter det tankede vi lige til 3,8 kr pr. liter benzin!! 😮 Det er helt vildt så billigt det er!

   Vi har nu kørt i 3 timer og er ret smadret, så billeder kommer der lidt senere.

   Godnat😴
   Read more

  • Day 11

   Philadelphia.

   July 25, 2016 in the United States ⋅ 🌙 21 °C

   Vi startede morgenen med morgenmad på motellet som bestod af nutella mader med banan og rice puff, ikke det sundeste men meget godt! 😅 så fik vi igen pakket bilen og kørte mod philadelphia. Philadelphia var USAs første hovedstad og det var her uafhængigheds erklæring blev skrevet under blandt andet. Vi fandt på google en gratis pakeringsplads et stykke fra independence hall og liberty bell, som vi skulle se, men gåturen derhen var meget hyggelig. Det er en hyggelig gammel by, med mange gamle og historiske bygninger. Vi fik set independence hall udefra og noget indefra, liberty bell så vi gennem ruden inde på det museum det stod på. Så stødte vi på en dairy queen, en kæde der sælger nærmest alle de slags is du kunne tænke dig. Der måtte vi jo lige ind og køle ned med en is. Derefter gik turen tilbage til bilen og videre til philadelphia premium outlet. Kææææmpe stort, nærmest udendørs shopping center, lidt ligsom ringsted outlet - bare større, med butikker på række på begge sider i en rektangel man går rundt i. Der kunne spares massevis af penge på mærker som nike, calvin klein, michael kors, adidas, levis og maaaange flere. Så vi fik shoppet sandaler, bukser og et par andre ting, dog havde vi ikke helt tid nok til alle butikkerne, så vi må i outlet igen et sted på vores roadtrip. Vi kom fra outlettet omkring 19, og satte vores GPS, som er navngivet Frida, til nærmeste spisested. Det var en hyggelig resturant med en meget venlig og snaksaglig vært som spurgte ind til vores tur. Efter at have prøvet på at spise vores pastaretter op, måtte vi opgive og få en doggy bag med. Så blev Frida sat til at guide os til hotellet mellem philadelphia og niagra falls. Vi havde en hyggelig tur med musik af dj Charlotte. ;) omkring midnat nåede vi hotellet, så nu vil vi sove inden 3 1/2 times kørsel til niagra falls i morgen. Godnat! 😄😴😴Read more

  You might also know this place by the following names:

  Finch Hollow

  Join us:

  FindPenguins for iOSFindPenguins for Android