United States
Riverdale

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.
Travelers at this place
  • Day 20

   Første dag i Nashville 30/7

   July 31, 2016 in the United States ⋅ 🌙 23 °C

   Howdy Cowboy! 🇺🇸 Så er vi kommet til Nashville, country musikkens hovedstad! Det mærker man hurtigt på deres lidt bonderøvs accent og deres cowboystøvler.

   Vi bor nu et sted med morgenmad og selvom udvalget ikke er så stort, er vi meget tilfredse. Vi kan selv lave vafler, der er havregryn og lidt kage samt brød med lidt til. Det er en opgradering i forhold til vores brød med nutella.

   Det blev ikke så godt vejr i dag, så i dag stod den på outlet malls. Der ligger to store her omkring Nashville. Vi startede i Lebanon Premium Outlet, hvor vi brugte omkring 5-6 timer og derefter tog vi til Opry Mill Outlet, hvor vi tilbragte omkring 4 timer. Det er jo et rent mekka af mærkevarer, så jeg er tilbage i mit mærkevaredyr image! 😃 Louise fik selvfølgelig kigget på cowboystøvler. Hun kunne passe ret godt ind hernede😃 Efter en frygtlig masse shopping og en hav af mennesker kørte vi ind mod byen for at spise og se live musik på Wildhorse Saloon. Her optrådte Brother Trouble og der var en Line Dance session.
   Vi skulle dog først finde en parkeringsplads og det er jo altid en udfordring, men vi fandt frem til en plads, hvor man skulle betale lidt. Pludselig kom der så en mand op og sagde, at der var en gratis plads lidt henne af vejen. Jeg tænkte "gud en flink fyr", men selvfølgelig ikke. Han ville selvfølgelig have penge for det! Han fik 3$ også gik vi og det var heldigvis billigere end den anden!
   Vi kom frem til wildhorse saloon men vi kunne desværre ikke spise der, da køkkenet havde lukket, da vi kom lidt over 22. Vi tog derfor over på Pita pit. Det var en god pita, med cola til, da vi har fundet ud af at mange blander fx sprite med vand og deres vand smager virkelig af klor! Cola er derfor altid en sikker løsning.

   Vi gik derefter på Wildhorse Saloon og hørte musik og dansede sammen med de mange cowboy klædte mennesker :) Det var rigtig sjovt! Vi styrede bare til det der line dance :)

   Vi tog hjem kl. 00.30 og nu er kl. 2, så nu skal vi sove. Godnat 😴
   Read more

  • Day 51

   Scoping out Cookeville/Smithville

   June 24, 2022 in the United States ⋅ ☀️ 91 °F

   Well, we had a busy day! We Left Center Hill Lake with the intention of looking at Smithville, McMinnville, Sparta and Cordell Hull Lake. Long journey short, if we were to live in this area, it would be between Cookeville and Smithville. Sparta and McMinnville were too far out and didn’t give good vibes.
   We then headed up to Cordell Hull Lake with the intention of spending a few days. It turned out to be very muddy. 😖
   After some discussion, we decided to head back towards Nashville. My dad was stationed at Seward Air Force Base for 6 1/2 years in the late 50s. In 1965, it was flooded and became J Percy Priest Reservoir. I still wanted to go back to see if there was anything left. SO glad I did! I started taking pictures of buildings that looked like they were old enough and sent them to dad. They were absolutely the aircraft hangers from when he was there. (He worked on the aircraft’s electronics.) He and I had a teary-eyed moment over the phone. Too cool!
   We moved on south to Murfeesboro to stay at a Harvest Host brewery. Unfortunately, we would have been parked next to a patio full of people and we didn’t want to run our generator for the air-conditioning. We headed over to Cracker Barrel, only to get there and find our Lithium batteries for the van (not the engine) were dead. Since most of you don’t own a class B van, I will explain why we felt utter horror and vulnerability!!
   • Fridge full of food dead: Could not switch to propane because the igniter is electric.
   • Generator (electrical back up): Could not start because the LED screens run on the battery and were dead.
   •Lights: All dead.
   •Water pump: Dead (no faucets/no toity flush)
   •Ceiling fan, mounted fans & AC: Dead (91° and humid)
   I don’t know about John, but I was doing my best not to freak the fuck out! John started looking for circuit breakers and I got on a Facebook group of Pleasure-Way owners. I found an old post that described the problem and we hit the correct breakers. Success!
   We will head to Chattanooga in the morning.
   Read more

  • Day 18

   Køredag til Nashville 29/7

   July 29, 2016 in the United States ⋅ ⛅ 25 °C

   Så fik vi taget os sammen og stod op kl. 7 og var på vejen allerede kl. 8. Så stod den ellers på en otte timers lang køretur.

   De første par timer gik med et enkelt toiletstop og ellers bare stille og rolig musik for lige at starte dagen ogsp selvfølgelig lidt morgenmad, som var smurt i går aftes.

   Vi fik frokost på Steak'n Shake, hvor vi fik to taco salater og jeg fik lemonade og louise fik en millshake. Det var en god salat :)

   Turen gik videre og vi fik et par stop til toilet og benzin, men ellers gik turen bare med at synge med på slle de gode sange, tage billeder af nye stater, spise snacks, kigge på den flotte natur og kigge på hvor de forskellige biler kom fra.

   Vi kom endelig frem kl. 19, vi kom dog lige til at gå ind på det forkerte hotel - ups ☺️ men vi kørte hen til den ved siden af og fik tjekket ind.
   Værelset er fint og der er pool og morhenmad, så vi klager ikke!

   Aftensmad blev på den mexicanske restaurant ved siden af. Det smagte meget godt! 👏🏻😉
   Nu står den på afslapning inden en lang sightseeing dag i morgen!
   Read more

  • Day 17

   Outlet dag i Nashville!

   July 31, 2016 in the United States ⋅ 🌙 23 °C

   Vi startede dagen med hotellets morgenmads buffet, den var okay, taget i betragtning hvad vi giver for at være her. 😅 der var vafler man selv skulle bage, muffins, bagels, instant havregrød, æbler og juice. Så gik vi op på værelset og gjorde os klar til en dag i outlet. Vi startede ud i Lebanon premium outlets, hvor vi fik shoppet en hel del, vi er langt om længe kommet til den gode del af USA der har tøj i lidt country stil/bonderøvs stil, i hvert fald sammenlignet med Charlottes buisness tøj. 😅 så endelig har jeg nu fået shoppet lidt tøj også, og det fedeste var de havde et ko cover til min mobil, det måtte jeg eje til 2 dollar!! 😂😅 vi var allerede færdige der omkring klokken kvart i 3 så vi kørte videre til opry mills outlet, hvor vi igen fik shoppet lidt, fik blandt andet nye nike sneakers til kun 300-400 kr., ny parfume, lille taske og lidt andet. Der var vi først færdige da de lukkede klokken 9, vi havde bestemt vi ville ind til byen på wildhorse saloon, hvor man kunne lære linedance og der var live musik. Så vi kørte derind og fandt ud af køkkenet var lukket så vi gik overfor på et pita fastfood sted, og derefter tilbage på wildhorse saloon. Det var mega fedt, jeg fik en redbull da jeg er chauffør så ingen alkohol til mig og Charlotte fik et glas rødvin mens vi så på linedance og hørte live band med country musik. Da vi havde drukket ud besluttede vi os for at prøve at komme ud på danse gulvet. Charlotte fandt ret hurtigt takten i linedance mens jeg haltede en del bagefter! 😅 vi dansede lidt indtil bandet holdte pause og der kom en linedance instruktør på, hvor vi lærte en dans først i langsom verision mens hun talte, og derefter lidt hurtigere til musik, det var mere midt tempo til at lære dansen, så den blev jeg okay til til sidst. Den kan bruges på alle sange og linedance er jo egentlig "bare" de samme trin igen og igen. 😄 så spillede der lidt blandet musik vi dansede til, inden bandet, som hed brothers trouble, kom på igen. Det var mega fedt, vi havde det super sjovt og hyggede os. Vi besluttede så omkring 12:30 vi hellere måtte køre hjem ad så vi er klar til en dag i byen i morgen. Så nu vil vi sove, godnat! 😄😴😴Read more

  • Day 20

   Anden dag i Nashville 31/7

   July 31, 2016 in the United States ⋅ 🌙 25 °C

   Puha jeg var træt, da jeg vågnede i morges kl. 8.15. Desværre måtte vi op, da morgenmad lukker kl. 9.
   Vi kom op og fik morgenmad, hvorefter vi besluttede os for at gå i poolen.💧Det var dejligt! Det var varmt ude og poolen var lige lidt koldere end vejret, så det var forfriskende, især på en dag hvor man er lidt træt.

   Efter poolen gjorde vi os klar og kørte ind til Nashville by. Vi havde nogle problemer med parkering igen, men det lykkedes os at finde et sted hvor det kun kostede 5$ for hele dagen eller det vil sige, da vi kørte derfra kunne vi bare køre ud, så det var egentlig gratis.

   Da vi havde parkeret besluttede vi os for at gå hen til en park, hvor der skulle stå en tro kopi af bygningen Parthenon, som står i Athen. Inden da ville vi dog lige have noget frokost, som vi fik på The Swing Door Saloon, hvor der var live musik. Det var rigtig hyggeligt, men vi måtte jo videre. Vi nåede desværre aldrig så langt, for da vi kom til The music row havde vi det ret varmt og den var blevet ret sen, fordi det tog så lang tid at finde parkering og spise osv. Vi besluttede derfor at droppe parken og kun se The Music Row, hvor der lå musik studier på række og en park, hvor der var en statue/skulptur (se billede). Derefter tog vi ind til Broadway, som er gaden hvor alle restauranterne og barerne ligger på for at finde noget at spise. Vi havde udset os et sted, hvor vi også kunne danse, men musikken var så høj at man ikke kunne tale sammen, så vi droppede det og fandt bilen for at køre på Pizzahut på vej hjem.

   Hold op hvor er jeg træt nu med 6 timers søvn og over 5 kilometers gåtur, men sådan er det jo at rejse. Jwg kunne dog godt snart bruge en dag, hvor der ikke skal ske noget. Vi har set og kørt konstant i nu over 14 dage, så en hviledag kunne være godt 😴😊👏🏻

   Nu kigges der på hotel i memphis, så må vi se hvad det bliver for noget 😊
   Read more

  • Day 15

   Køredag!

   July 29, 2016 in the United States ⋅ 🌧 23 °C

   Vi stod tidligt op og skyndte os at komme afsted, da vi havde en 8 timers køretur foran os. Charlotte havde i går gjort en nutella sandwich klar til morgenmad så den fik vi i bilen efter vi havde lagt ud med at tanke. Vi holdte et par tissepauser, en frokost pause og en tanke pause. Vi kørte mellem 7-8 og var i Nashville omkring 19. Så lang dag på vejen. Vi hørte musik, snakkede med Pernille og jeg fik snakket med mor, far og vibs. Det var meget hyggeligt. Vi fandt hotellet og tog ud og fik noget at spise. Nu har jeg sat conputeren til at ligge lidt flere billeder op på facebook, i kan nyde derhjemme. 😉 nu vil vi snart sove inden en dag i Nashville i morgen, godnat! 😄😴😴Read more

  You might also know this place by the following names:

  Riverdale

  Join us:

  FindPenguins for iOSFindPenguins for Android