Wauw
May 21 in Sweden ⋅ ☀️ 13 °C
Wat een prachtige avond weer. Heerlijk gegeten (risotto met tomaatjes, ui, knoflook, champignons, en een gebakken zalmpje erbij). En daarna nog een stukje lopend uitbuiken, gewoon vanuit ons huis. MetRead more
Huiswerk in de ochtendzon
May 22 in Sweden ⋅ ⛅ 13 °C
Det är dags att plugga och jobba och också läsa på verandan.
(Helemaal uit m'n hoofd, knap van mij)
Vandaag alles net even omgekeerd doen
May 22 in Sweden ⋅ ☁️ 17 °C
Warm lunchen met rijst en zalm, daarna dezelfde fietstocht van laatst maar dan omgekeerd.
(En het voordeel van een rondje is dat je altijd een keer wind mee hebt!)
EEN ELAND!!
May 22 in Sweden ⋅ ☀️ 15 °C
Na de avondwandeling moest de was nog even binnengehaald, en vanaf het balkon spotte Tijl vervolgens een gek dier in het weiland een endje verderop. Hij waarschuwde mij, wees 'm aan, ik riep ELAND! enRead more
Bijna een eland aangereden!
May 23 in Sweden ⋅ ☁️ 17 °C
Stak gewoon over ondanks al het verkeer, dombo
Skurugataaaah!
May 23 in Sweden ⋅ ☁️ 21 °C
Tijl hield me de hele ochtend voor dat we naar een spannende Japanse krijgskunstshow gingen want hij riep steeds "ooooh skurugataaaah!" met een bepaalde tongval. Maar het bleek veel spectaculairder teRead more
De tweede bezichtiging
May 23 in Sweden ⋅ ☁️ 22 °C
Het was tijd voor het bekijken van The Estate, gelegen in de parochie Lommaryd binnen de gemeente Aneby (provincie Jönköpings län), op acceptabele rij-afstand van Jönköping University.
Tijl werdRead more
Maxburgeren bij de Max
May 23 in Sweden ⋅ ☀️ 19 °C
Toen we moe, voldaan en later dan verwacht bij The Estate wegreden moest er nog gegeten worden. We hadden ook geen boodschappen meer (belangrijkste: de krokante kakbrokjes waren op) en tenslotteRead more
Lif Lef Laf
May 24 in Sweden ⋅ ☁️ 15 °C
Maar dan op z'n Zweeds
De doop
May 24 in Sweden ⋅ ⛅ 19 °C
Helemaal voor onszelf hadden we dit: meer - picknicktafels - grillplats - grasveldje - steiger met zwemtrappen - wc hokjes - parkeerterrein.
Dippen was koud maar leuk en daarna hebben we nog heerlijkRead more
Brokjes en pant
May 24 in Sweden ⋅ ☀️ 20 °C
Vanochtend kwam ik er tot mijn grote schrik achter dat we gisteren bij de ICA Kwantum alles hadden gehaald BEHALVE DE BROKJES. Misschien had ik daarom zo slecht geslapen 🤔 Anyway, het werd ontbijtRead more
Bezoek aan 't eiland Visingsö
May 25 in Sweden ⋅ ☀️ 19 °C
Lief dagboek, vandaag was heel leuk. Want vandaag gingen we met onze fietsen achterin de Wolvo naar Gränna, en daarna met de fietsen op de pont naar Visingsö.
Gränna is een historisch enRead more
Fåglar av det här semester
May 26 in Sweden ⋅ ⛅ 16 °C
De score is eigenlijk hoger, maar dit waren de noemenswaardige gevederde vrienden so far.
Ps, tijdens deze ochtendwandeling ook wat zoogdieren gezien: eekhoorn (ik dacht grijs maar misschien ben ikRead more
De kracht komt van boven
May 26 in Sweden ⋅ ⛅ 18 °C
In Zweden hoeft de energietransitie niet meer gepredikt te worden.
Eksjö-pet en Stalpet
May 26 in Sweden ⋅ ⛅ 19 °C
Vandaag gingen we het huurcontract tekenen dus planden we wat activiteiten in de buurt van ons nieuwe huis. Eerst Eksjö, dat is één van Europa’s best bewaarde houten steden met een geschiedenisRead more
Heerlijk wandelen hier
May 27 in Sweden ⋅ ☀️ 15 °C
Oogverblindend mooi, dit land
May 28 in Sweden ⋅ ☀️ 15 °C
Toegegeven, het was een stralend zonnige dag vandaag en we zijn hier in de mooiste periode van het jaar. Maar wàt een schitterende landschappen zag ik vandaag.
Onze fietstocht startte over deRead more
Naar het Husqvarna museum
May 29 in Sweden ⋅ ☀️ 19 °C
We moesten vandaag uiterlijk 10 uur uitchecken en uiterlijk 16u inchecken bij de boot. Omdat Tijl even een spoedding met werk had stelde ik het programma voor deze dag samen in de plaats Huskvarna aanRead more

Traveler😂
Traveler