• 12. den: Torre Canne - Valdobbiadene

21. elokuuta, Italia ⋅ ☁️ 19 °C

Vstat, zbalit, ranajky, rozlucit s Melaniou, Angelom a Ginevrou, zamavat arealu … vyrazame (cca) podla planu. V Bari popri ceste Telepass Centro Servizi - sup vyriesit problem s Telepass zariadenim. Ale sme v Taliansku … zrovna dnes im Telepass system vypadol. Takze nevedie zariadenie vymenit. Ale mam prist v pondelok, to uz nebude problem. Relativne kludny vysvetlujem po taliansky, ze to uz budem na Slovensku. Nie je problem, kam idem teraz? Do Valdobbiadene … pohoda, dalsie Centro Servizi je cestou v Pescara. Akurat taky detailik … dnes maju zavrete. Ale uz v piatok su otvoreni. OK, ale ja som uz v piatok vo Valdobbiadene a to mam odtial trochu od ruky (pozn. autora … skoro 6h autom, neratajuc zapchy v okoli Bologne). V pohode, tak pridte v pondelok do Bari … Pochopil som, ze sme uviazli v uzavretej casovej krivke a vzdal som to. Skusil som este nesmely dotaz, ako nalozit s nezaplatenym mytom z 10.8. .. ale samozrejme opat nebol problem … vsak mam Telepass zariadenie a teda apku a vsetko sparovane s SPZ … pousmial som sa. Nemalo by to po 2 tyzdnoch v apke uz byt … Ale kdeze pane, tu ste v Taliansku, tu vsetko trva dlho! A navyse bolo Ferragosto!!! Odisiel som. Dali sme este rychly nakup v blizkom Centro Commerciale a nieco po jednej pokracujeme v ceste - uz teda casovo nie uplne podla planu. Navyse zapchy. Dali sme jednu zastavku na cerpacke Montefeltro - natankovat a obcerstvit sa. Hned ako sme zastavili zacalo liat … no proste dnes nam ide karta. Inak presli sme cca 600km a teplota vonku klesna o 14 stupnov a namiesto slniecka lejak. Samozrejme hned ako sme nasadli mokri do auta, prsat prestalo. Dorazili sme po desiatej v noci a padli unaveni do postele.Lue lisää