• 2. deň: Vald-Torre Canne

July 6 in Italy ⋅ ☀️ 29 °C

Po nákupe pečiva do auta (4 ks prekvapivo za 7,60€) sme vyrazili na streku vyse 900 km, cesta ok, prijemne pod mrakom, jedna zastavka na cerpacke Auto Grill, kde sme si dali lahky obed (ja arabiatta penne, M rezen a zemiaky, neurobil dobre, “nesadol mu rezen”).
    Cestou ITA hudba a podcasty (Peklo v papuli, Kriminalka, Vsesvet, Motiv zla, Tri prasiatka).
    Cca 100 km od ciela sme si uvedomili, ze nam Melania nenapisala, ze kedy prideme. Divne, vzdy pise🤔🤔🤔
    Tak som jej napisala, ze sme 100 km od svojej izby a coskoro sa vidime.
    Pri otvarani brany prisla M sprava od Melanie, ze “omg mame real problem s vasou rezervaciou”.
    Fuha. Tipovala som, ze nemame svoju izbu. A mala som pravdu. Omg
    Uz “vyplakana” Melania nas vitala, ze nas caka OD 20. jula😂😂😂😂😂😂😂
    Ze sme si urobili reserve 3 dni pred oficialnym spustenim booking systemu a ona to potom manualne nahadzovala a za 6 rokov sa jej to ani raz nestalo, ze by sa pomylila!!!
    Zacala nieco splietat a spomenula nejaky nazov “habra dabra”, co ma hned posadilo naspat do auta na sedacku (vraj som aj zbledla). Lebo som si predstavila, ze na 4 dni ideme niekde inde do hotela. Aj sa mi zdalo divne, ze Monk M je v klidku a s kludom hovori “vsak to nie je koniec sveta” (M vedel, ze “habra dabra” je nazov izby na poschodi v nasom dome (odkial mam ja vediet nazvy izieb🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️???!!!).
    Tak sme vsetko vynosili (aj s ich pomocou) na poschodie a zajtra sa poriesi, kolko ostaneme v nahradnej izbe.
    Omg cez 1600 km a nemaju nasu reserve😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
    Melanie sme dali 🎁: SK cervene a biele vino plus pre Angela slivovicu, malej Ginevre sme doniesli hračky.
    Ze dnes vyskusa vsetko z toho, ha ha, zajtra nam pripravuje ranajky😀
    Vecer sme si polezali v zahrade a pojdeme skoro spat, sme unaveni a ja stale v šoku. Zajtra pojdeme na veceru na morske plody🐙🍤🦐