• Dennis Jensen

• Start på rejsen
    19. juni 2021

Lørdag d. 19.6.

19. juni 2021, Tyskland ⋅ ☁️ 31 °C

I stedet for flyveren til Washington, blev det campinvognen til Italien.
    Der var ikke meget spændende at berette om denne dag. Hele 810 km blev det til på motorvej, og vi nåede hotellet Ingolstadt kl 20.45. Varmen var voldsom hele dagen, og vi var meget glade for vores aircondition.
    Trafikken var fredelig, og omkring 17.00 blev det ekstra roligt. Tyskland spillede nemlig EM kamp mod Potugal.
    En velfortjent øl, et bad og på hovedet i seng.
    Vi havde vores coronatest i orden, da vi fik at vide at det skulle dokumenteres ved grænsen til Tyskland og på hotellet. Ingen gad dog se vores testresultater, og det havde vi egentlig forventet.

• Søndag d. 20.6.

20. juni 2021, Italien ⋅ 🌧 29 °C

Vi vågnede kl. 5.00, og havde afgang kl 7.45. Det betød at vi hurtigt var i München.
    Før afrejse var vi meget obs på coronatest, men af 5 muligheder, spurgte de ingen steder!
    Italiensk camping er minimalistisk, og vores arrangement krævede hjælp fra en venligsindet, inden vi kunne komme på plads med den lille vogn. Pladsen er ikke fantastisk, men det er altså utaknemmeligt at brokke sig, når man har bjerge, 30 grader, gardasø, gin tonic og restauranter indenfor rækkevidde.
    Til aften skulle vi naturligvis have en pizza.
    Vi håbede egentligt på fred og ro, på grund af vores tidlige ferie, men må konstatere at der er fyldt med mennesker alle steder - allerede! Det er virkelig overraskende. Hvordan ser der ud om tre uger?

• Mandag d. 21.6.

21. juni 2021, Italien ⋅ ☁️ 28 °C

Vi fandt overraskende hurtig ind i vanen med at sove længe, så klokken var nærmest 9.00 inden vi drog afsted på tur.
    Da vi kom hjem igen havde vi cyklet 33 km, bl.a op af et mindre bjerg med 500 højdemeter. Det var lige på kanten af chefens formåen i 33 graders varme, men hun kæmpede sig flot igennem. Retfærdigvis skal det siges, at 90% af cyklerne på ruten havde elektrisk hjælp. Det havde vi ikke.
    Efter bjergetapen kørte vi til et vandfald på et bjerg. Dagens cykelture tog 6 timer.
    Til aften tog vi en drink inden vi spiste til aften.
    Vi så 1. halvleg af DK - Rusland på en restaurant, og så 2. halvleg på en lille telefon på campingpladsen. Det var lidt nervøst, men til slut vækkede vi alle vores naboer - flere gange. Fed fodboldaften i det varme Italien. Den bliver husket længe.

• Tirsdag d. 22.6.

22. juni 2021, Italien ⋅ ☁️ 26 °C

Vi var lidt mærkede efter en sen aften med vores egen fodboldfest. Det forhindrede os dog ikke i at stå alt for tidlig op.
    Vi tog på en 13 km lang vandretur langs søens bjerge. Det var en varm og smuk tur på 3,5 timer, og vi var trætte da vi nåede Torbole igen. En hyggelig frokost på søens bred, gav os lidt energi igen.
    Under vandreturen ringede Rasmus og fortalte at han havde fået 10 til en eksamen. Flot!
    Eftermiddagen program var badning og afslapning - både i skygge og sol.
    Temperaturen er omkring 32-35 grader, men det føles ikke så voldsomt, da der hele tiden blæser en dejlig vind fra søen.
    Vi spiste aftensmad i Torbole og gik tidligt i seng

• Onsdag d. 23.6.

23. juni 2021, Italien ⋅ ☁️ 24 °C

Efter en god nat, gik vi til Riva del Garda, hvor vi gik på marked, shoppede og spiste. Vi fandt ud af, at det er bedst at holde sig til italiensk mad. Burgere kan de i hvert fald ikke lave.
    Chefens ben var godt mærkede af gårsdagens strabadser, så de 11 km i 33 graders varme var rigeligt for hende. Hun holdte derfor vagt ved campingvognen, da jeg efterfølgende besteg et bjerg på min cykel.
    Sidst på eftermiddagen fik vi feriens første regn, men det varede halvanden time, og nåede lige at stoppe inden vi skulle på restaurant.
    Aftenens fodboldkamp var Tyskland - Ungarn. Vi gad ikke se den færdig, men det gjorde ikke så meget, for de mange tyskere holdte os orienteret om stillingen med skrig og skrål.

• Torsdag d. 24.6.

24. juni 2021, Italien ⋅ ☁️ 27 °C

Chefen er ikke kedelig! Hun havde planlagt en cykeltur på 16 km til middelalderbyen Malcesine på Gardas østkyst. Herfra skulle vi tage en bjergbane til toppen og cykle ned.
    Da vi ankom fik vi at vide, at vi først kunne komme med næsten fire timer senere. Hvad gør man så? Man cykler selvfølgelig lidt mere, og vi fik set andre småbyer, inden vi vendte tilbage til Malcesine. Middelaldereslottet og de små gader, var en vildt charmerende oplevelse. Man kan grine af italienerne på flere områder, men de har fandme stil og charme.
    Turen til toppen var åndsvag og bureaukratisk, men da vi kom op var alt glemt. Dels på grund af skønheden af udsigten fra 1.700 meters højde, og dels fordi vi ikke anede hvor vi skulle køre hen!
    Vi tog dog nervøst en beslutning, og begav og ned af bjerget. Nedkørslen til Torbole tog 2 timer og 37 min. Den var ret hurtig, smuk og vild. Det inkluderede en dårlig beslutning hvor vi nærmest kørte flere km forkert, på en meget trafikkeret vej, og måtte køre op igen. Ikke smart….. Alt i alt blev det til 70 km.
    Hård men tilfredstillende tur som alt i alt tog 8 timer.
    Vi var næsten for trætte til restaurant og drinks, men gjorde det alligevel. Det er et hårdt liv :)

• Fredag d. 25.6.

25. juni 2021, Italien ⋅ 🌧 25 °C

Vi sov længe og måtte konstatere at vores kroppe ikke var færdige med at restituere. De forgående dage med højt aktivitetsniveau havde sat deres spor. Derfor blev denne dag ren afslapning - næsten.
    Chefen vaskede vores svedige cykeltøj og læste bog. Jeg løb 10 km for første gang i flere år (det blev jeg ikke mere frisk af!)
    Sidst på eftermiddagen gik vi 4 km til Riva del Garda, hvor vi shoppede, gik på café og spiste. Temperaturen faldt og vi fandt skygge. Det gjorde chefen glad.
    Dagens dramatiske optrin skete da jeg blev låst inde på et toilet (dybt inde i restauranten). Jeg låste døren omhyggeligt, men da jeg skulle ud, ville låsen ikke lystre! Jeg nåede kun at gå i semi-panik, men jeg bankede på døren til mine knoer gjorde ondt. Ingeting hjalp. Til sidst lystrede låsen, og jeg gik ud til chefen, som sad og var meget bekymret. Det var alt sammen meget sjovt…… bagefter!!!

• Lørdag d. 26.6

26. juni 2021, Italien ⋅ ☁️ 23 °C

Dårlig nat.. pladsen har været stille - indtil i nat. Gentagen bilalarm, skraldemændenes larme og naboens skrigende baby, gjorde de tidlige morgentimer søvnløse.
    Vi gik en tur i Torbole, og chefen måtte konstatere at benene stadig var ømme. Det betød at jeg måtte cykle op af et bjerg alene. Chefen læste og slappede af imens. Faktisk var hun samtidig guide, fordi hun kunne live-tracke min tur. Når jeg cyklede ud af kurs, gav hun mig en sms med det samme. Smart.
    Vi pakkede lidt og gjorde klar til afgang mod Sanremo søndag, inden vi skulle se Wales - Danmark.
    Kampen var lidt nervøs for os, men resten af selskabet var fuldstændig uimponeret. Fire gange måtte jeg lave jubelscener helt alene. Det var både små-pinligt og enormt sjovt. Fantastisk fodboldaften.

• Søndag d. 27.6.

27. juni 2021, Italien ⋅ ☁️ 25 °C

Vi vågnede tidligt, og var rimelig friske. Afgang fra Garda allerede kl 8.00. De 460 km mod Sanremo gik roligt. Der var virkelig mange tuneller og broer fra Genova og til Sanremo. Det var flot men lidt anstrengende.
    Campingpladsen var fin, men lovede måske lidt mere end den kunne holde. Til gengæld var det første gang at vi har camperet under så mange palmer.
    Aftenens måltid foregik på en kikset restaurant. Dér skal vi nok ikke spise i morgen.
    Vi var lidt trætte efter en lang køredag, og gik tidlig i seng. Oplevelserne venter mandag…. :)

• Mandag d. 28.6.

28. juni 2021, Italien ⋅ ☁️ 27 °C

Vi var gået tidlig i seng søndag aften, så vi var nogenlunde friske til at cykle. Er gammelt jernbanespor var lavet til 25 km cykelsti. Temperaturen var rar og venlig fra morgenstunden. Det skulle dog ændre sig!
    Vi besøgte bl.a byen Taggia, som havde en gammel bydel fra middelalderen. Folk bor stadig i de gamle gader. Det var nærmest en labyrint af små stenbelagte gader, og man havde fornemmelse af kutteklædte middelalderfolk kunne komme om hjørnet når som helst.
    Efter frokost på en lille café, kørte vi hjem til badning i middelhavet og siesta. Turen blev omkring 50 km lang.
    De næste timer var varmen brutal, og chefen kæmpede virkelig med at holde humøret oppe.
    Til aften cyklede vi til Sanremo og spiste. Eller…. det troede vi at vi skulle. Vi bestilte en GT på en bar, og fik samtidig tapas i rigelige mængder. Det nummer lavede vi et par gange, og blev mætte uden at spise aftensmad. Samlet blev det 350 kr. for 6 drinks og tilhørende tapas. De priser er helt i orden.

• Tirsdag d. 29.6.

29. juni 2021, Italien

Dagen var kommet hvor vi skulle forsøge at opføre os som indfødte. De første 10 dage på ferien, er vi gået til køjs samtidig med at alle andre tager ud for at spise.
    Formiddagsturen til Sanremos gamle bydel var varm og hektisk. Det er en stor by, i forhold til hvad vi plejer at opleve på campingferie.
    Siestaen blev lang og varm. Chefen blev nærmest dårlig, så jeg tilbød hende naturligvis en GT. Hun ville dog hellere bade!?!
    Igår insisterede jeg på at vi ikke skulle se fodbold, selvom chefen mægtig gerne ville. Vi gik glip af to kampe, 14 mål og en straffesparkskonkurrence. Derfor skulle vi selvfølgelig se England - Tyskland. Skaden blev desværre ikke rigtig gjort god igen.
    Pizza ved vandet i Ospedaletti, og vinden blæste dejligt på os.
    Vi var næsten vågne lige så lang tid som de små børn.

• Onsdag d. 30.6.

30. juni 2021, Italien ⋅ 🌙 25 °C

Vi tog på cykeltur til spøgelsesbyen Bussana Vecchia, og på vejen slog vi et smut omkring havnen i Sanremo. Jeg skal lige hilse og sige, at bådene var væsentlige større end dem vi plejer at se i Køge. Vi cyklede forbi med åben mund og polypper.
    Bussana Vecchia lå på en bakketop, så vi måtte kæmpe os op af 200 højdemeter. Byen blev forladt efter et jordskælv hærgrede for 160 år siden. Den stod forladt i 100 år, inden kunster-typer flyttede ind, med flippede kunstværker og gallerier.
    Det var en fed oplevelse, at gå i de gamle gader.
    På turen hjem skulle vi shoppe i Sanremo Mall. Vi blev dig fælt skuffet over butikkerne. Det var alle de fine og dyre designermærker (snob snob), og der var nærmest ingen mennesker.
    Cykelturen blev på 35 km, med lidt bjergkørsel.
    Dagen var ikke så varm som tidligere. Vinden blæste heldigvis friskt fra havet. Chefen var glad og jeg frøs!

• Torsdag d. 1.7.

1. juli 2021, Italien ⋅ ☁️ 24 °C

Dagen bød ikke rigtig på noget spændende.
    Jeg løb 7 km, og da jeg var færdig med det, cyklede jeg 34 km. Turen gik til stigningen Poggio, som afslutter forårsklassikeren Milano-Sanremo. Den blev taget fra begge sider.
    Chefen læste en tyk bog, og gjorde sig nyttig imens. Hun handlede og lavede en lækker salat til frokost.
    Vi afsluttede eftermiddagen med gåtur under appelsintræer og badning i havet.
    Til aften tog vi til Sanremo og drak drinks. Aftensmaden fulgte gratis med i form af tapas. Jeg er vild med det koncept.
    Vi er ved at være så trænede, at vi kan være oppe til det er mørkt. Det er store sager, og vi oplevede hvordan Sanremo myldrede med mennesker når mørket faldt på og temperaturen faldt.
    Det var dagens sparsomme oplevelser fra Côte d’Azur.

• Fredag d. 2.7.

2. juli 2021, Italien ⋅ 🌧 24 °C

Natten var rædsom. Vi fik nye naboer efter vi var gået i seng. De gik nærmest ind i vores vogn… fordi de skulle sætte strøm til, udenfor havde en flok unge mennesker fest. De sang i kor - meget højt og meget lang tid og meget sent. Suk….tænkte jeg - chefen formåde selvfølgelig at tænke, at det var da også dejligt for de unge mennesker efter halvandet år med corona! Hun viser jo altid mere overskud. Jeg ville have dem skudt ved daggry.
    Vi var ikke udhvilede da vi vågnede, så dagen startede meget roligt, med at planlægge søndagens afgang. Vi er heeelt nede i tempo.
    Senere på dagen tog vi os sammen til at cykle en tur på cykelstien langs kysten. Vi så den knapt så mondæne del af området. Sydenlands-sjusk og rod var det overvejende indtryk. Turen blev alligevel 44 km, og vi havde pænt ondt bagi.
    Schweiz - Spanien i straffespark inden aftensmaden. Desserten var Italien - Belgien.

• Lørdag d. 3.7.

3. juli 2021, Italien ⋅ ☁️ 25 °C

Dagen var ren afslapning, på grænsen til det kedelige. Vi vidste ikke rigtig hvad vi skulle tage os til, så det blev altså ingenting. Morgendagens afrejse til Lugano blev dog forberedt lidt.
    Dagens nervøse højdepunkt var selvfølgelig EM-kvartfinalen Danmark - Tjekkiet. Campingpladsens øvrige beboere delte absolut ikke vores spænding, og der var nærmest ikke andre end os der så fodbold. Ikke desto mindre, endte det med at vi åndede lettet ud, og fejrede sejren med en pizza og tidligt i seng. EM-semifinale er en kæmpe præstation.

• Søndag d. 4.7.

4. juli 2021, Schweiz ⋅ 🌧 19 °C

Dagen startede overskyet, og det skulle kun blive værre. Heldigvis var det på en køredag, og faktisk var det behageligt at være fri for at svede konstant.
    Turen gik nogenlunde roligt indtil vi nåede Milano. Her havnede vi i et kæmpe kaos ved et betalingsanlæg på motorvejen. Det var alles kamp mod alle, og en typisk italiensk rodebutik. Det tog 45 minutters bil-dyt, vrede og postions-kamp at komme igennem.
    Vi slap ud af klørerne på italienerne, og næsten øjeblikkeligt blev det hele mere roligt i Schweiz. Chefen havde skaffet os en plads ved Lugano.
    Skyerne hang tungt over søen, men vi nåede heldigvis lige at stille det hele op, inden himlen åbnede sig i to og en halv time. Aftenensmaden fik vi på campingpladsens grill - i solskin.

• Mandag d. 5.7.

5. juli 2021, Schweiz ⋅ ☁️ 28 °C

9 timers søvn under kølige alpeforhold gjorde os godt. Vi tog afsted på cykeltur til Lugano efter morgenmaden. Det blev desværre en tur uden ordentlig cykelsti.
    Lugano er pæn, ren og tjekket. Byen oser langt væk af velstand, klasse og måske lidt snobberi. Alle de dyre mærkevarebutikker ligger de rigtige steder. Vores bidrag til livet blandt de rige, var at spise på McDonalds. Schweiz ligger nemlig nummer 1 på Big Mac index (en uvidenskabelig undersøgelse over hvilket land som er det dyreste i verden. Der sammenlignes hvilket land der har de dyreste Big Mac)
    Turistinformationen hjalp os med en smukkere tur hjem, og det var fedt, selvom den var 16 km længere. Det blev til 36 km i alt.
    Endnu engang fik chefen soleksem på lårbasserne, til trods for faktor 50 - to gange! Hun er godt nok sart (følsom, skrøbelig og utrolig sød), men vildt sej til at cykle, selvom bjergene til tider stod i vejen.
    Aftensmaden top vi på Osteria i Melano nær campingpladsen. Mægtig hyggeligt.
    Alle pladser på campingpladsen er pludselig optaget. Man kan ikke længere forvente at der er plads på campingpladserne, selv i de tidlige uger er der hurtigt udsolgt.

• Tirsdag d. 6.7.

6. juli 2021, Schweiz ⋅ ☁️ 25 °C

Tirsdag d. 6.7.
    Vi tog det helt roligt, og gik først på vandretur kl 10.00. Chefen havde fundet en rute på en bjergskråning. Det var alletiders, og undervejs blev vi forkælet med en flot vandfald (selvfølgelig skulle hun vandplaske) og en middelalderby på toppen.
    Eftermiddagen brugte hun på at bade, læse og klynke over varmen. Jeg cyklede en lille bjergetape imens.
    Til aften spiste vi pulvermad ved vognen. Det var første dag vi lavede aftensmad selv.
    Italien og Spanien leverede lidt aftenunderholdning.

• Onsdag d. 7.7.

7. juli 2021, Schweiz ⋅ ☁️ 23 °C

Vores plan var at besøge en nabo-by og spise frokost der, men vores cykler var simpelthen for hurtigt fremme. Vi besluttede at cykle videre, og inden vi så os om, havde vi krydset grænsen til Italien. Der spiste vi frokost, og kørte ind i Schweiz igen. Det var 6. gang at vi krydsede en grænse, og der er absolut ingen corona-kontrol, selvom medierne i DK kunne give et andet indtryk.
    Turen endte med at gå 55 km rundt om Lago Lugano. Det var ikke planen, da vi kørte hjemmefra, men den ene by tog den anden.
    Afslapning og badning i søen var derfor velfortjent.
    Sidst på eftermiddagen blev det et ret vildt alpe-regnvejr, og chefen var meget tilfreds med temperaturen.
    Danmark - England bliver fulgt i ulidelig spænding, men vi måtte gå skuffede (og rasende) i seng.

• Torsdag d. 8.7.

8. juli 2021, Schweiz ⋅ 🌧 21 °C

Vi vidste at denne dag ville blive våd, og derfor havde vi ikke planlagt de store togter. Et besøg i outletcenter blev det dog til, og vi cyklede heldigvis alle 15 km i tørvejr, selvom mørke skyer truede os.
    Shopping er altså ikke vores spidskompetence, så udbyttet var lig nul. Der var faktisk nogle rigtig gode butikker, men Schweiz er dyrt bekendtskab - selv i et outletcenter.
    Senere kom regnen i stride strømme, så vi lukkede os inde i vognen. Her spiste vi pulvermad til aften og slik til dessert.

• Fredag d. 9.7.

9. juli 2021, Schweiz ⋅ ☁️ 23 °C

Efter gårsdagens afslapning og 10 timers søvn, var vi fuldstændig opladet til en spændende heldagstur.
    Først cyklede vi til Campione d’Italia (en lille italiensk enklave i Schweiz). Derfra vandrede vi 2,5 timer i udfordrende terræn til den nordlige del af Lago Lugano. Vi spiste en pragtfuld og dyr frokost. De dér italienske retter kan altså noget!!
    En rutebåd fragtede os til modasatte side af søen, hvor vi fortsatte den smukke vandring langs søen til Lugano. Hold da op, hvor har vi set mange små gamle byer på vores ture i år.
    I Lugano måtte vi tage en bus til Campione, hvor cyklerne ventede tålmodigt. Det blev til 8,5 times aktivitet, og vi var godt brugte, da vi kom hjem. Ferie betyder nemlig ikke inaktivitet.
    Vi cyklede 12 km og gik 16 km (i svært terræn). Pragtfuld dag!
    Til aften blev det til en yderst velfortjent pizza.

• Lørdag d. 10.7.

10. juli 2021, Italien ⋅ ☁️ 22 °C

Sidste dag inden turen går mod Danmark. Vi har gjort klar til afgang, og det passer os egentlig ganske fint. Der er mange mennesker på campingpladserne, og chefen er virkelig træet af varmen.
    Har vi så fået nok:
    ..Pizza? Ja
    ..GT i solskin? Ja
    ..Ekstra kilo? Ja, som forventet.
    ..Bjergetaper? Nej
    ..Varme? JA!
    ..Af italienere? Si
    ..Af Schweizernes priser? Ja
    ..Af hinanden? Nej, det får vi forhåbentlig aldrig.
    Jeg nåede at få en sidste cykeltur i mens chefen læste sin bog færdig. Meget stejl men dejlig oplevelse, som blev belønnet med en smuk udsigt over søen.
    På turen har jeg tracket 454 km (4.600 højdemeter) og chefen 340 km cykling. Gå- og vandreture løb op i 75 km. Disse tal er selvfølgelig kun når uret er blevet bedt om at tracke.
    Vi er ganske tilfredse med os selv, og håber at blive belønnet i outlecenter i Ingolstadt.

• Søndag d. 11.7.

11. juli 2021, Danmark ⋅ 🌧 21 °C

En køredag til Ingolstadt ventede os, og den skulle vise sig at blive både smuk og frustrerende.
    Allerede inden vi nåede ud af campingpladsen, måtte vi have vognen af. Vi mødte et kæmpe vogntog og måtte tage vognen af for at give plads…. hvem fanden kommer til en campingplads kl 9.30? Der tager folk sgu da hjem.
    Turen nordpå gik over San Benadino passet, som er helt og aldeles fantastisk smukt. Det ville være en fryd, hvis ikke det var anstrengende for både bil og fører. Passet blev klaret på omkring halvanden time, og foran os ventede den flade udramatiske strækning nordpå - troede vi. På grænsen mellem Schweiz og Østrig eksploderede campinvognen ene dæk, imens vi kørte 100 km/t. Bilen blev navigeret til krybesporet, og de grå hår blev fordoblet i rekordfart. Forsikringsselskabet hjalp os med vejhjælp, og efter halvanden time og et par engelsk/tyske opkald kom en venlig Schweizer og satte det næste flade reservehjul på. Han viste os vej til nærmeste tankstation, hvor han sørgede for det rigtige dæktryk.
    Det var to timer i mortorvejens krybespor, og det kan ikke anbefales. Til gengæld må man sige, at international vejhjælp fungere fint. Set i bakspejlet var vi enormt heldige, at det ikke sket på én af de barske strækninger vi tidligere havde kørt på. Vi klappede hinanden på skuldrende, over den rolige håndtering af situationen.
    Vi fik trillet vogntoget til hotellet i Ingolstadt kl. 19.30, hvor vi så EM finale i sengen.
    Sikke en dag.

• Mandag d. 12.7.

12. juli 2021, Tyskland ⋅ ☁️ 24 °C

Når man vågner til eget badeværelse efter 3 uger på campingpladser, så kan man godt føle sig enormt privilligeret.
    Vi shoppede det meste af dagen, kun afbrudt af en strømabrydelse på en times tid. Det var hårdt arbejde, og chefen pådrog sig en shopping-skade i benet. Jeg synes det er virkelig hårdt at shoppe, men ingen af os troede at det kunne ende med en skade.
    Der kom dog nogle gode tilbud i kurven, så det plagede ben var ikke helt forgæves. Heldigvis var der ikke så mange mennesker, for så havde jeg simuleret en alvorlig skade.
    Vi måtte købe nye mundbind, da vores egne ikke var godkent i butikkerne. De nye fyldte næsten hele hovedet…. godt vi snart er færdige med det cirkus.

• Tirsdag d. 13.7.

13. juli 2021, Tyskland ⋅ ☁️ 25 °C

Foran os havde vi 700 km til færgen i Rostock. Jeg skænkede vores dæk mange bekymrede tanker undervejs, og hvert lille bump føltes 10 gange større end det var. Dækkene holdte hele vejen, og vi trillede ombord på førgen kl 20.00. Køreruren tog 10 timer og foregik ganske roligt (langsomt)
    Ikke det store at berette. Stillesiddende dag med en masse dårlig mad.
    Ferien har budt på en masse dejlige oplevelser, og vi fik oplevet tre nye områder.
    Vi glæder os til at komme hjem, og kyle de åndsvage mundbind langt væk. Chefen får ofte hedeture, og det bliver fint at få tempereret hende bedre. Hun bliver dog ikke smidt ud :)

Slut på rejsen
    13. juli 2021