Reykjavik | dag 1

Na een vroege vlucht van 07.30 kwamen we na 3 uur vliegen aan in Reykjavik!
Na het droppen van de bagage hebben we even de stad verkend voordat we in konden checken bij onze accommodatie. In deLäs mer
Na een vroege vlucht van 07.30 kwamen we na 3 uur vliegen aan in Reykjavik!
Na wat uitgeslapen te hebben haalden mam en ik tijdens een ochtendwandeling een sourdough brood bij een bakkerij voor het ontbijt. Ze hebben zo veel lekkere bakkerijtjes hier! Ook kwamen we weer heelLäs mer
Vandaag ging de wekker om 5.30 zodat we om 06.30 richting het busstation konden lopen om de bus van 07.00 richting de highlands te nemen! De highlands is eigenlijk gewoon soort van het binnenland vanLäs mer
Vandaag stond er weer 12km op het programma, dezelfde afstand als gisteren.
Na wat havermout en repen als ontbijt nog een keer langs het stink toilet voordat we op pad gingen. Tussen de hutten inLäs mer
Vandaag 16km en 3 rivieroversteken! Gisteren waaide het nog best hard, maar het was nu bijna windstil, wat buiten ontbijten perfect maakte.
We waren nog geen 20 minuten onderweg toen we erachterLäs mer
Vandaag alweer de laatste dag van de trail🥹
Weer een dag van 16km, ditkeer met een steile afdaling en de laatste en ook meteen de moeilijkste rivieroversteek van de hele trail.
De steile afdalingLäs mer
Reykjavik -> Fossholl
Vandaag beginnen we aan een rondje IJsland! We haalde de huurauto op en gingen op pad.
Onze eerste stop was Grábrók, een 170 meter hoge krater. Het was ook mogelijk op deLäs mer
Fossholl -> Djupivogur
Vandaag weer een lange dag met veel rijden. We begonnen bij Myvatn waar we de grot Grótagja bekenen. Hierin is water waar vroeger in gebad werd, maar door vulkanischeLäs mer
Djupivogur -> Vìk
Vandaag een wat kortere afstand tot de volgende accommodatie. We begonnen bij Stokksnes & Vestrahorn. Hier is een berg met op de voorgrond zwarte duinen met groen gras, en bij deLäs mer
Vík -> Amsterdam
Vandaag alweer de laatste dag. We begonnen bij Skogafoss, een van de bekendste watervallen van IJsland. Vanaf hier is het ook mogelijk om naar Thorsmork te lopen (waar onze hikeLäs mer
Resenärhet ziet er goed uit geniet ervan