Orly
27 czerwca 2024, Francja ⋅ ☀️ 27 °C
We zijn om 4u in de nacht vertrokken richting Orly (Parijs). Er was veel file op de weg, maar eigenlijk alleen de laatste kilometers vanaf de luchthaven Charles-de-Gaulle en zo over de ring van Czytaj więcej
Madrid Barajas
27 czerwca 2024, Hiszpania ⋅ ☁️ 34 °C
Na de vlucht ben ik direct water gaan kopen in een automaat. Ik was uitgestapt bij Terminal 1, waar de meeste winkels zijn. Ik heb wat rond gekeken en een typisch broodje met ham en kaas gegeten. Af Czytaj więcej
Chao Madrid
28 czerwca 2024, Hiszpania ⋅ 🌙 24 °C
Vertrek in de nacht. De vliegtuigrit duurt ongeveer 13u30min en meer dan 10000km wordt er afgelegd. Een warme maaltijd werd geserveerd een 2-tal uur na het opstijgen. Ik denk dat Jarne dit geweldig Czytaj więcej
Santiago-Concepción
28 czerwca 2024, Chili ⋅ ☀️ 11 °C
Eindelijk de laatste vlucht tot mijn eindbestemming Concepción! Heb even de frisse buitenlucht gevoeld bij het veranderen naar een andere terminal. Ongelofelijk het zicht vanuit het vliegtuig. Het is Czytaj więcej
Geluk bij een ongeluk
29 czerwca 2024, Chili ⋅ ☀️ 10 °C
Op de luchthaven werd ik opgehaald door mijn contactpersoon en zijn vader. Ze hebben mij getrakteerd op een typische lunch. Een stukje mals draadjesvlees met frietjes, gekarameliseerde ui en een Czytaj więcej
Een rustige zondag
30 czerwca 2024, Chili ⋅ ⛅ 13 °C
Vandaag heb ik eindelijk eens goed kunnen slapen. Rustig opgestaan en een ontbijtje gehad met juan valdez koffie. Nadien was het plan om even naar de jumbo te gaan voor inkopen te doen. Dit werd een Czytaj więcej
Namiddagloop
30 czerwca 2024, Chili ⋅ ☁️ 11 °C
Gaan lopen in Concepción is toch veel zwaarder dan het lijkt. Het eerste wat mij opviel was dat bijna alle huizen honden hebben. Sommige blaffen, andere niet. Als 1 hond begint, dan volgt de rest Czytaj więcej
Cesfam Tucapel
1 lipca 2024, Chili ⋅ ⛅ 12 °C
Deze ochtend ben ik om 6u30 opgestaan om mij klaar te maken voor de 1ste dag. Het was nog donker en zelfs wanneer we vertrokken. We namen de uber, maar de 1ste was blijkbaar de verkeerde. Wat is de Czytaj więcej
Update
3 lipca 2024, Chili ⋅ ☀️ 8 °C
De eerste dagen zijn al goed verlopen. De mensen zijn vriendelijk en eigenlijk is het echt niet moeilijk om alles te volgen, want de meeste medische termen zijn hetzelfde alleen op z'n spaans. Het is Czytaj więcej
Tomé/Dichato
3 lipca 2024, Chili ⋅ 🌙 8 °C
Ik zei ergens in de namiddag dat ik een wandeling ging maken. Opeens moest ik 5min wachten en bleek het dat we een wandeling gingen maken in Tomé/Dichato. Dit zijn 2 plaatsen ten noorden van Czytaj więcej
Donderdag een vrije dag
4 lipca 2024, Chili ⋅ ☀️ 6 °C
Wat kwam het goed uit om een vrije dag te hebben. Ik voelde mij woensdagavond al wat ziekjes met heel de dag keelpijn. Had die namiddag een dutje gedaan en ben in de avond rond 21u in slaap gevallen. Czytaj więcej
Uitstapje naar het centrum en verjaardag
5 lipca 2024, Chili ⋅ ☀️ 11 °C
Weer een normale dag met consulten in Cesfam Tucapel. Deze keer wel alleen maar patiënten gezien met chronische aandoeningen. Je kan echt niet geloven dat bijna iedereen hier astma heeft en/of COPD. Czytaj więcej
Weekendje weg
6 lipca 2024, Chili ⋅ ☀️ 3 °C
Gisterenavond werd er opeens besloten dat we voor het weekend naar een andere plaats gaan. Ik weet nog niet waar het is, alleen dat het zeker 5u rijden is naar het Zuiden en het er heel koud kan zijn. Czytaj więcej
Weekendje weg deel 2
6 lipca 2024, Chili ⋅ 🌙 3 °C
Ik kon niet alle foto's in dezelfde post zetten dus hierbij deel 2. Ik heb gewoon wat leuke foto's om te delen. Aa ja en aangezien de familie waar ik blijf van Uruguay zijn, moesten we eten in DE Czytaj więcej
Weekendje weg deel 3
7 lipca 2024, Chili ⋅ ☁️ 2 °C
Vandaag zijn we vroeg wakker geworden omdat we termas geometricas gingen bezoeken. Het was ongeveer 1u30min meer naar het zuiden rijden. De weg was meestal wel goed en we zijn meerdere grote meren Czytaj więcej
Autorit naar Concepción
7 lipca 2024, Chili ⋅ ☁️ 4 °C
Ik heb dus geproefd van Charqui. Het is letterlijk gedroogd paardenvlees. Enorm zout en dus een rare structuur. Niet vies maar ook niet lekker. Het ruikt naar de dissecties en het smaakt naar hoe het Czytaj więcej
Week 2
10 lipca 2024, Chili ⋅ ☀️ 9 °C
Deze 2 dagen gingen de consultaties heel goed. Ik vind het echt leuk om zelf anamnese en klinisch onderzoek uit te voeren, terwijl de arts alles noteert in het medisch dossier. Ik dacht dat ik het Czytaj więcej
Internetproblemen
11 lipca 2024, Chili ⋅ ☀️ 7 °C
Problemen met het internet en proberen patiënten te zien is geen goede combinatie. Al heel de voormiddag zijn er problemen. Eerst was het vooral traag dat niets wilde laden. Rond 9u40 ging het Czytaj więcej
Zondag
14 lipca 2024, Chili ⋅ ☁️ 11 °C
Dit weekend ben ik in Concepción gebleven. Ik heb een beetje uitgeslapen en dat deed heel goed. Ik heb geen last meer van een jetlag, maar ben toch nog precies een beetje ziek. Het is gelukkig alleen Czytaj więcej
La bienvenida
16 lipca 2024, Chili ⋅ ⛅ 7 °C
Dinsdag was het een feestdag. Hier noemen ze dat feriado en op 16 juli vieren ze dan Solemnidad de la Virgen del Carmen. Ik moest om 10u30 in het centrum zijn bij een winkelcentrum. Het idee was om Czytaj więcej
Santiago de Chile
19 lipca 2024, Chili ⋅ ☀️ 12 °C
Vrijdag moest ik vroeg wakker worden om naar Santiago te reizen. De vlucht was om 8u55 en de luchthaven ligt op bijna 10min in Uber van het huis. Ik was rond 6u wakker zodat ik nog kon douchen en mij Czytaj więcej
Nog foto's
19 lipca 2024, Chili ⋅ ☀️ 12 °C
Namiddag Santiago
19 lipca 2024, Chili ⋅ 🌙 14 °C
Nadien zijn we naar het nationaal museum geweest. Museum National de bellas artes en wat er mee verbonden is het museo de arte contemporaneo. Beiden waren gratis en hebben we toch het meeste gezien. Czytaj więcej
Viña del mar
20 lipca 2024, Chili ⋅ ☁️ 9 °C
Om 10u hadden we afgesproken in een park in Viña del mar. We hadden een goed hostel uitgekozen want het bleek nadien echt centraal gelegen te zijn voor al de activiteiten waardoor we steeds te voet Czytaj więcej
Valparaíso
21 lipca 2024, Chili ⋅ ☁️ 11 °C
Vandaag moesten we om 10u bij de metro zijn. Ik wist al dat ik me niet moest haasten dus rond 10u15 waren we aan de metro. We namen de metro van Viña del mar naar Valparaíso en er was een leuke Czytaj więcej