FindPenguins
  • Mendaftar
Tampilkan pada peta
  • Bram SiedersZuid-AmerikaPelancong
    • Tampilkan perjalanan
    • Tambahkan ke daftar bucketHapus dari daftar bucket
    • Bagikan
    • Hari 156
    • Selasa, 25 April 2023
    • ☀️ 18 °C
    • Ketinggian: 3.702 mi
    • BoliviaEstancia Bella Candelaria20°39’36” S  67°36’32” W
    De spoorlijn van Chili naar Uyuni. Wordt één keer per dag gebruikt voor mineralen.
    Ons zouthotel.Llama vlees te drogen! Iedereen hoopte uiteraard dat het voor ons was (helaas niet).Salar de Uyuni!Een mislukte poging om in de lucht te hangen.

Tour Dag 3 - Deel 2 (Villa Candelaria)

25 April 2023, Bolivia ⋅ ☀️ 18 °C

Ons hotel is voor een groot deel van zout gemaakt! De muren, tafels, stoelen... Heel veel is van zout! Het hotel ligt namelijk tegen Salar de Uyuni aan (niet dat dit per se een reden is om een gebouw van zout te maken). Salar de Uyuni is uiteindelijk toch wel het doel van de tour, en wij krijgen het als toetje. Aan het eind van de middag vertrokken we nog naar de zoutvlaktes voor zonsondergang en we konden ons geluk niet op!! We waren allemaal zo blij, omdat het zo verschrikkelijk mooi en bijzonder is. Na veel foto's, blije gezichten en een drankje en snacks dat Jhonny mee had genomen, was het tijd om te eten en naar bed te gaan, want morgen staan we om 4:30 op voor zonsopgang!

Ook was vandaag de eerste mogelijkheid tot een douche, waar we allemaal erg blij mee waren 🙃
    Baca selengkapnya

Lihat terjemahan