Seoul
2025年7月15日, 韓国 ⋅ ☁️ 25 °C
Zijn we weer! Na een soepele rit over de Duitse snelwegen met ma en Vincent, stonden we eind van de middag op het vliegveld in Frankfurt. Na een vlucht van ruim 12 uur, omringd door Koreanen, stond ikもっと詳しく
Botany Bay
2025年7月22日, オーストラリア ⋅ ☀️ 20 °C
Uitstapje naar Botany Bay! Zo'n 40 minuten met de fiets volgens google maps, maar zoals elke fietsrit uitpakt duurt dat altijd langer. Vele stoplichten, soms over de stoep als een weg opeens een halveもっと詳しく
Sydney
2025年7月22日, オーストラリア ⋅ ☀️ 20 °C
Aangekomen in Syndey! Omdat het vliegveld in de stad ligt, duurde het niet lang voordat ik in m'n kamer stond.
Het huis ligt in Surry Hills, een wijk dichtbij het centrum van Sydney, dat bekendもっと詳しく
Downtown
2025年7月26日, オーストラリア ⋅ ☀️ 19 °C
Sydney wordt ook wel de city of villages genoemd, omdat alle wijken hun eigen centrumpjes hebben en het dus lijkt alsof er allemaal kleine dorpjes aan elkaar geplakt zijn. Maar, Sydney heeft ookもっと詳しく
North Sydney
2025年7月27日, オーストラリア ⋅ ⛅ 20 °C
Sydney is ongelooflijk groot qua oppervlakte (zoals in één van de foto's te zien is), en is een soort van opgesplitst in twee delen door de Parramatta River. Vandaag brzcht de fiets me naar Northもっと詳しく
The past, present, and emerging Elders
2025年7月27日, オーストラリア ⋅ ☀️ 19 °C
Zoals we wel weten, zijn er enorm veel verschillende inheemse volkeren die in Australië leefden voordat die gekke Britten kwamen, die ze uiteindelijk deels hebben uitgeroeid door de ziektes die zeもっと詳しく
De universiteit
2025年8月4日, オーストラリア ⋅ ☀️ 20 °C
De universiteit! Afgelopen twee weken bestonden uit introductie activiteiten. Campus tours, campus race, een feest, en allerlei infosessies. Dit was ook het moment om m'n studieadviseurs te ontmoeten,もっと詳しく
Moore Park
2025年8月6日, オーストラリア ⋅ ☁️ 17 °C
Inmiddels heb ik een favoriet avondwandelingetje die ik doe als ik niks beters te doen heb. In Moore park heb je een prachtig uitzicht op de skyline. In het midden is er een park met een grootもっと詳しく
Paddington en Woollahra
2025年8月12日, オーストラリア ⋅ ☀️ 14 °C
Laatste anderhalve week heeft het enorm veel geregend (60 mm per dag soms), maar sinds vandaag lijkt het weer een beetje de goeie kant op te gaan! Ik heb een klein fietstochtje gedaan, met gewoonもっと詳しく
Eerste collegeweken
2025年8月21日, オーストラリア ⋅ 🌧 16 °C
Inmiddels al weer bijna drie weken aan colleges gehad! En rustig begint het semester hier zeer zeker niet. Sociology of Terror is een enorm interessant vak met actuele thema's als terreur, en hoeもっと詳しく
Blijft mooi!
2025年8月26日, オーストラリア ⋅ ☀️ 21 °C
Ik zit steeds vaker op deze heuvel... Deze zijn allebei van het afgelopen uurtje :)
Ampersand Cafe
2025年8月27日, オーストラリア ⋅ ☀️ 17 °C
Sinds vorige week zaterdag heb ik werk in Sydney! Inmiddels heb ik m'n vierde shift er al op zitten bij het Ampersand Cafe, een klein schattig cafeetje en boekenwinkeltje! Tijdens een paar rondjesもっと詳しく
Vaucluse
2025年8月28日, オーストラリア ⋅ ☀️ 21 °C
Nu het mooie weer is teruggekeerd, zie ik m'n kansen schoon om er weer op uit te trekken. Na het college vandaag ben ik de bus ingestapt naar Vaucluse, een wijk zo'n 9 kilometer van huis tenもっと詳しく
Sydney Marathon
2025年8月31日, オーストラリア ⋅ ☀️ 21 °C
Vanochtend was de Sydney Marathon! Vroeg, want... ja geen idee. Hoe dan ook, ik stond keurig om 7 uur langs de kant :). Het was 7 minuutjes lopen van huis, dus dat kon ik niet missen.
En het was eenもっと詳しく
Bondi to Coogee
2025年9月8日, オーストラリア ⋅ ☀️ 27 °C
De lente is officieel ingegaan, en met 27 graden en zon werd dat even goed duidelijk gemaakt! Na m'n college over stadsbombardementen, heb ik de bus gepakt naar Bondi Beach (was nog nietもっと詳しく
The Magpie Swooping Season
2025年9月15日, オーストラリア ⋅ ☀️ 20 °C
Magpie swooping season is begonnen! Mag wattes (ook mijn eerste reactie)? De Magpie is een vogel die hier leeft, en de vrouwtjes gaan broeden rond deze tijd. En de mannetjes... die worden lichtelijkもっと詳しく
Spit to Manly
2025年9月16日, オーストラリア ⋅ ☀️ 26 °C
Afgelopen zondag weer gewandeld! Met wat vrienden zijn we met de bus richting Manly gegaan, een soort schiereiland, een gek flapje Sydney ten noordoosten van het centrum. Het staat bekend om znもっと詳しく
Studeren moet ook nog gebeuren...
2025年9月18日, オーストラリア ⋅ ☀️ 21 °C
Inmiddels gaat de studie ook gewoon weer door. De presentatie voor Race Racism and Australia ging super goed, maar de volgende deadlines zijn al geweest en nieuwe komen er alweer aan. Voor hetzelfdeもっと詳しく
Blue Mountains (1)
2025年9月29日, オーストラリア ⋅ ☀️ 22 °C
Een weekje vakantie! Samen met vier vrienden hebben we met de trein Sydney verruild voor Katoomba, in de Blue Mountains. Katoomba zelf, en de dorpjes er omheen, stellen niet zoveel voor maar passenもっと詳しく
Blue Mountains (2)
2025年9月30日, オーストラリア ⋅ ☀️ 26 °C
Vandaag een stevige wandeling! We hebben de bus naar Blackheath gepakt, een schattig, super rustig dorpje. We hebben een extra iemand meegenomen (Libby) uit het hostel. De wandeling begon in superもっと詳しく
Blue Mountains (3)
2025年10月1日, オーストラリア ⋅ ☀️ 20 °C
Vandaag weer een wandeling! We vertrokken met de bus naar Wentworth Falls, een dorp verderop. We wisten eigenlijk niet eens zo goed waar we naartoe gingen, maar het stelde ons zeker niet teleur. Naもっと詳しく
Mosman-Balmoral Beach Walk
2025年10月14日, オーストラリア ⋅ ☀️ 26 °C
Vandaag weer een dagje ontsnappen uit de drukte van de stad. En hoe kan dat weer beter dan met een Coastal Walk, jawel, in de stad. Eerst met de fiets naar het centrum, vanaf daar een ferry genomenもっと詳しく
Wat fotootjes
2025年10月23日, オーストラリア ⋅ ☀️ 21 °C
Wat losse, niet smanehangende fotootjes! Het studieleven gaat gewoon door, maar loopt ook langzaam op z'n einde. Collegeweek nummer 11 is alweer voorbij, nog drie te gaan. Er zijn nog een paar essaysもっと詳しく
Royal Coast Track
2025年11月6日, オーストラリア ⋅ ☀️ 25 °C
Geen college vandaag en ik was even helemaal klaar met alle deadlines, dus trok ik een dagje de vredige natuur in! En ik ben er niet over uit wat er mooier was, de flora of de fauna.
Sochtendsもっと詳しく
Taronga Zoo
2025年11月8日, オーストラリア ⋅ ☀️ 23 °C
Vorige week was Julia, dus waren we naar Taronga Zoo gegaan (met Emilie erbij) :)

旅行者Dit is weer genieten! Een beeldend verhaal Bram!
旅行者Het begin van een nieuw avontuur. Heel veel plezier.
Wat leuk om over je avonturen te lezen Bram. Ik zie het zo voor me. 😀 [Esther]