vertrek Schiphol

Om 2 uur opgestaan om rond 3.20 naar Schiphol te vertrekken..... . Nu broodje en kopje koffie😆
We mogen het vliegtuig niet uit en we wachten op de passagiers die via Cancun terugvliegen naar Amsterdam. De meiden hebben honger en ze verkopen nu geen snacks oid😣
Na een lange vlucht en een te lange taxi naar de gate!!!!!!!!! Die het vervolgens ook niet eens deed👹waardoor het nog een half uur langer duurde, toch aangekomen bij de balie van National die deEn savoir plus
Vandaag lekker rustig naar het strand geweest en daarna nog ff bij het zwembad op het dak van ons appartementencomplex. Op het strand nog eerst lekker geluncht😘.
Tevens kaartjes geregeld voor deEn savoir plus
Omdat we op de eerste dag een beetje verbrand zijn, hebben we besloten om de 2e dag toch maar niet te gaan snorkelen op Cozumel. We zijn naar Coba gereden om daar de tempel te bezoeken. Het is eenEn savoir plus
Vandaag lekker ligbedden genomen bij beachclub Kool. Lekker gezwommen in de zee en geluncht op het strand. Morgen naar Cozumel......
's morgens om 9.30 de boot genomen naar Cozumel waarna we in de haven een huurauto konden aanpakken; een "Mexican limousine" ofwel een VW Kever cabrio die in een bedenkelijke staat verkeerd 😭.
DeEn savoir plus
Vandaag naar het tempelcomplex Chichen Itza gegaan, ca. 45 minuten ten westen van Valladolid.
Marjon en ik waren er 18 jaar geleden ook al geweest, maar het blijft een indrukwekkend aanzicht als jeEn savoir plus
Vandaag naar de lagune van Rio Lagartes gereden, ca. 100 km ten noorden van Valladolid, gelegen aan de Golf van Mexico. Daar hebben we met een motorboot een tocht door de lagune gemaakt van ca. 2 uur.En savoir plus
Vanmorgen vanuit Valladolid vertrokken om de boot van 12.00 uur te halen naar onze 3e locatie Holbox, een eiland ten noord/oosten van Cancun.