vertrek Schiphol

Om 2 uur opgestaan om rond 3.20 naar Schiphol te vertrekken..... . Nu broodje en kopje koffie😆
Tussenlanding Cuba.....

We mogen het vliegtuig niet uit en we wachten op de passagiers die via Cancun terugvliegen naar Amsterdam. De meiden hebben honger en ze verkopen nu geen snacks oid😣
locatie 1 Playa del Carmen

Na een lange vlucht en een te lange taxi naar de gate!!!!!!!!! Die het vervolgens ook niet eens deed👹waardoor het nog een half uur langer duurde, toch aangekomen bij de balie van National die deRead more
playa del carmen dag 1

Vandaag lekker rustig naar het strand geweest en daarna nog ff bij het zwembad op het dak van ons appartementencomplex. Op het strand nog eerst lekker geluncht😘.
Tevens kaartjes geregeld voor deRead more
Coba ruins

Omdat we op de eerste dag een beetje verbrand zijn, hebben we besloten om de 2e dag toch maar niet te gaan snorkelen op Cozumel. We zijn naar Coba gereden om daar de tempel te bezoeken. Het is eenRead more
Dagje chillen bij beachclub

Vandaag lekker ligbedden genomen bij beachclub Kool. Lekker gezwommen in de zee en geluncht op het strand. Morgen naar Cozumel......
dagje Cozumel......

's morgens om 9.30 de boot genomen naar Cozumel waarna we in de haven een huurauto konden aanpakken; een "Mexican limousine" ofwel een VW Kever cabrio die in een bedenkelijke staat verkeerd 😭.
DeRead more
Chichen Itza

Vandaag naar het tempelcomplex Chichen Itza gegaan, ca. 45 minuten ten westen van Valladolid.
Marjon en ik waren er 18 jaar geleden ook al geweest, maar het blijft een indrukwekkend aanzicht als jeRead more
Rio Lagertos

Vandaag naar de lagune van Rio Lagartes gereden, ca. 100 km ten noorden van Valladolid, gelegen aan de Golf van Mexico. Daar hebben we met een motorboot een tocht door de lagune gemaakt van ca. 2 uur.Read more
Isla Holbox locatie 3

Vanmorgen vanuit Valladolid vertrokken om de boot van 12.00 uur te halen naar onze 3e locatie Holbox, een eiland ten noord/oosten van Cancun.
Verjaardag Marjon en walvishaaien!!!!

Vandaag, op de dag dat mijn lieve Marjon 50 wordt (!!!!!) Sta ik met Bente om 6.45 klaar om met een taxi naar de haven te worden gebracht om met een boot een tocht van ruim 2.5 uur te maken (enkeleRead more
vertrek naar Tulum

Na het ontbijt rustig de spullen bij elkaar gepakt om de boot van 11.00 te nemen, terug naar het vasteland. Daar pakken we onze auto weer op die we daar voor 50 peso per dag ergens geparkeerd hadden.Read more
Tulum locatie 4

Ontbijt op het strand😎 nadat Bente en ik een ochtendduik hebben genomen op ons strand!!
Daarna zijn we naar Alkumal gereden waar we op het strand gesnorkeld hebben met de schildpadden zie daar veelRead more
Tulum Ruins met de fiets

Na weer een lekker ontbijt op het strand nadat Bente en ik weer 's morgens om ca 8.00 zijn gaan zwemmen in de zee, zijn we met de fiets naar de ruïnes van de Tulum tempel gegaan. 'S middags op onsRead more
laatste dag Tulum

Vanmorgen weer rustig op het strand ontbeten waarna we de kajaks hebben gepakt en op zee op zoek zijn gegaan naar het rif wat ergens op 150 meter vanaf het strand moet liggen volgens Fabio.... 🤐,Read more
terugreis.....

Om 8.00 uur opgestaan en langzaam begonnen met het inpakken van de koffers want we willen rond 10.00/10.30 uur wegrijden naar het vliegveld van Cancun.
Tussendoor het laatste ontbijt genoten op hetRead more