Dag 1: In the air

En dan zijn we vertrokken!
Nu är vi på gång!
Amsterdam-Rio de Janeiro,
11 uur en 15 minuten in de lucht.
En wie kwamen we tegen in de trein? wereldreiziger Bart onderweg naar het uitersteRead more
En dan zijn we vertrokken!
Nu är vi på gång!
Amsterdam-Rio de Janeiro,
11 uur en 15 minuten in de lucht.
In alle vroegte met de boemel stijl de berg op om een van de nieuwe zeven wereldwonderen te zien: het indrukwekkende beeld ‘ Christus De Verlosser’.
Struinend, fietsend en steppend langs hetRead more
Vandaag bezochten we een van de sloppenwijken (Favelas) van Rio. Deze zelfvoorzienende samenleving (watertanks, eigen riolering, stroom af tappen enz.) wordt niet erkend door de Braziliaanse overheid.Read more
Waar Brazilië een mengelmoes van allerlei culturen is, voelt Argentinië meer Europees met invloeden van Spanje en Italië. De enorme inflatie is zichtbaar in achterstallig onderhoud in sommigeRead more
Hoog op onze lijst staat de Tango ervaren. En dan niet bij een toeristenshow, maar zoals de Argentijnen zelf deze dans beleven. Via mijn collega die een half jaar in Buenos Aires de tango heeftRead more
Na een wandeling door een natuurgebied in Buenos Aires, met uitzicht op de skyline, vlogen we vandaag door naar Salta. Steeds een stapje dichterbij ons hoofddoel Bolivia.
Zowel in Buenos Aires als inRead more
Eerst moest de was naar de wasserette, omdat we zo weinig mogelijk hebben meegenomen. We besloten daarna om vandaag niet de 10 tot 15 km te voet af te leggen die we tot nu toe per dag gelopen hebben.Read more
Bergen beklimmen is een ‘must do’ voor de jongens. Vooral Jona kon zich bijna niet in houden toen hij De Andes zag.
Eerst sloegen we warme Alpacawollen handschoenen en mutsen in, want deRead more
De reis gaat verder. We verlaten Argentinië en in tien uur reizen we met de bus en te kleine taxis naar de grens van Bolivia. Onderweg zien we het Andesgebergte, groene velden en dorpjes aan onsRead more
Villa Montes, waar Markus de eerste jaren woonde met zijn ouders en broers. Hier ging hij naar de kleuter- en basisschool samen met de kinderen van Wheenhayek indianen.
We wandelden door de verlatenRead more
TravelerHahaha, iedereen tegelijk op pad. Heeeel veel plezier daar, wat fijn dat het eindelijk zo ver is. Heb het goed 😘
TravelerMet z’n allen op reis, hoe leuk! Mooie herinneringen maken, geniet ervan!
Ooh leuk gezellig ik ga jullie volgen, geniet ook voor mij🤣😘 [Shury]