Nordeuropa Tour 2023Pokaż wyprawęDodaj do listy postanowieńUsuń z listy postanowieńDzielićDzień 25731 gru 2023, 11:44 ☁️ -10 °C Wysokość: 41 m SzwecjaMariehem63.844063, 20.34586963°50’39” N 20°20’45” EGuten Rutsch…🥂🎉 31 grudnia 2023, Szwecja ⋅ ☁️ -10 °C Viel Glück und Gesundheit… 🐞🍀🐷 Zobacz tłumaczenieWomofahrer on TourIch wünsche euch auch einen guten Rutsch ins neue Jahr, Gesundheit und viel Freude bei den zukünftigen Touren.31.12.2023OdpowiedzTłumaczyćPodróżnikDanke gleichfalls, wir wünschen euch auch nur das Allerbeste!🥂🐞31.12.2023OdpowiedzTłumaczyćPodróżnikLiebi Nordländer, au mer wönsch Öich aues Gueti, Xundheit ond vöu Zfriedeheit. Liebi ond Glöck esch die beschti Vorussetzig. LG d‘Südländer😜31.12.2023OdpowiedzTłumaczyćPodróżnik🤣😅danke gliechfaus…das wönsche mer üch aues au. LG vo de Nordländer😅🙋🏼♀️🙋🏼♂️31.12.2023OdpowiedzTłumaczyćJeszcze 8 komentarzy11 lajki
PodróżnikDanke gleichfalls, wir wünschen euch auch nur das Allerbeste!🥂🐞