Maandag 18 november 2010

We starten de dag met een lekker ontbijt: de gastvrouw neemt ons in haar auto mee naar een broodjeszaak en eet gezellig met ons mee. Koffie er bij, niets mis mee. Hierna terug naar de homestay, weLeggi altro
Na 2 nachtjes Donggang rijden we vandaag verder naar het zuiden namelijk naar Kenting. Hier hebben we een homestay voor 4 nachten geboekt. Maar voordat we vertrekken eerst nog een ontbijt waar je uLeggi altro
De storm houdt aan, geen goed weet om te luieren aan het strand: gelukkig hebben we een auto en kunnen we op pad. Toch eerst even naar de zee gereden want je moet toch minimaal 1 keer met je groteLeggi altro
Vandaag relaxed dagje waarvoor we hier 4 dagen naar toe gekomen zijn: lekker aan het strand. Op tijd met de auto het natuurpark in, onder andere naar een park en een vuurtoren bij het zuidelijksteLeggi altro
Een dag waar Peter naar uitgekeken heeft. Heerlijk weer, zon en geen wind, dus op naar Wanlitong: de beste locatie om te snorkelen in de zuidelijke regio Kenting. Op slechts 12 kilometer rijden vanafLeggi altro
Vandaag vanuit het zuiden van Taiwan richting noorden via de oostkust. Langs de westkust ligt een snelweg, de high speed rail en wonen de meeste Taiwanezen; langs de oostkust moet je meer tijdLeggi altro
Dacht dat we vandaag net als gisteren wederom 125 kilometer moesten rijden echter dit blijken er 175 te zijn. Weer door de bergen en langs de kust en ondanks dat we een deel van de rit regen hebbenLeggi altro
Taroko staat vandaag op het programma: voordat we vertrekken kregen we een uitgebreid ontbijt geserveerd van onze gastheer. Wat een bijzonder aardige man: iedere keer als we aankomen of vertrekkenLeggi altro
Afscheid genomen van Hualien en van onze gastheer Arthur. Vandaag is ook de laatste dag dat we met de huurauto op pad zijn. De rit van Hualien naar de hoofdstad Taipei is 164 kilometer en duurt ruimLeggi altro
Wanneer we na het ontbijt het hotel uit lopen is het heerlijk weer: zonnetje, 24 graden en een lekker briesje. Prima omstandigheden voor een flinke wandeling door dit gedeelte van Taipei. We lopenLeggi altro