• Praia do Coqueiral de Itaparica

10 janvier 2019, Brésil ⋅ ⛅ 29 °C

Het strand. Eindelijk zijn we er! Het woord 'praia' was al vaak gevallen, maar nu zijn we er ook echt heengegaan. Ik ben lekker zo veel mogelijk uit de zon gebleven en Silvania zoveel mogelijk in de zon. We hebben ervan genoten. Zelf ook nog even in de golven geweest, heerlijk!

Wel grappig vind ik dat het voor mij altijd een verrassing is wie er allemaal in de auto stappen, en waar we onderweg nog moeten stoppen. Ik versta niet alles en mis nogal eens wat. Deze keer zat de auto echt stampvol. Vier personen achterin was al geen probleem wisten we, vijf kan ook blijkbaar. Schoonbroer Edmar en dochters, schoonzus Tania en dochter. Erg gezellig! :)

We zaten bij een strandkiosk onder de parasol. Hier kochten we wat te drinken. Ik had moeten tellen hoeveel verkopers van eten en spullen er daarna voorbij zijn gekomen, ik denk een stuk of 20. Zonnebrillen, strandhoeden, ijsjes, pinda's, telefoonopladers, strandlakens, kipsate... het ging maar door joh. En niet eens duur, dus lekker van gebruik gemaakt en een lekker middagje gehad.

Volgende week gaan we weer, wellicht!
    En savoir plus