Vantevoren

Koffers bijna klaar, gisteren al ingecheckt, nog even douchen en dan rustig richting de bus naar Schiphol. Ontspannen bereiden we ons voor op de vakantie.
Brasil komt nu echt dichtbij en we hebbenEn savoir plus
Brasil komt nu echt dichtbij en we hebbenEn savoir plus
We vlogen einde middag met KLM richting Frankfurt en dan met Latam naar Sao Paolo en Vitoria. Overal door douane en bagagecontrole. Vooral in Frankfurt werd er wel even goed gekeken. Het vliegveld inEn savoir plus
Goed geslapen op een hard bed. Allebei. Na wat gezoet brood en zoete koffie aan het werk om het huis wat schoon te maken. Maar eerst nog even de vogeltjes uit de keuken halen met Eduardo. :)
Er wordtEn savoir plus
Natuurlijk zijn we het huis ook al even uit geweest. Gisteren waren we al even in Campo grande, het plaatselijke winkelcentrum, samen met schoonbroer Gilmar. Lekker druk daar. Wel wat gewinkeld, maarEn savoir plus
Het houden van vogeltjes, vooral zangvogels, is een grote hobby hier. Eduardo heeft er meerdere en is er helemaal druk mee. Schoonbroer Edimar, die boven woont, heeft er ook twee. Ik begrijp het wel.En savoir plus
Op mijn knieën in een Braziliaanse kerk. Het is nieuwjaar en de hele kerk wijdt het nieuwe jaar toe aan 'nossos Senhor', onze Heer.
We zijn uitgenodigd door mama Olinda om mee te gaan naar deEn savoir plus
Vandaag gaan we de huurauto ophalen bij het vliegveld. Vitor gevraagd een Uber te regelen, en hop, naar het vliegveld. Na ons gemeldt te hebben, konden we zo door met een pendelbusje naar hetEn savoir plus
Silvania heeft geregeld dat we een paar dagen bij vrienden in de bergen mogen logeren. Ze kent de familie Schiavo al heel lang en komt altijd even langs te komen. Dat begrijp ik goed. Het verblijfEn savoir plus
Vandaag gereden van Vitória naar Vargem Alta. Een ritje van zo'n 2 uur door de bergen, met een paar stops erbij zo'n drie uur over gedaan. Best vermoeiend, want alleen maar op en neer, heen en weer:En savoir plus
Vrijdagmiddag hebben we een van de watervallen bezocht hier in de buurt. Erg mooie locatie. Vroeger was er ook een restaurantje bij, maar dat is al een paar jaar geleden gesloten. Het zwemmen bij deEn savoir plus