Laatste dag Santa Cruz

Vandaag was onze laatste dag op Santa Cruz. Voordat we deze namiddag de Ferry namen richting San Cristobal, hebben we eerst nog de El Chato Farm en de lava tunnels bezocht. Het blijven toch imposanteOkumaya devam et
De start van onze eerste dag San Cristobal was teleurstellend. Allereerst hadden we de nacht voor onze aankomst te horen gekregen dat ons hotel dat we geboekt hadden niet meer beschikbaar was omwilleOkumaya devam et
Vandaag hebben we het ons iets gemakkelijker gemaakt. 's Morgen eerst snel een yoghurt gegeten in onze Hostel en daarna nog een stop bij de bakker voor wat broodjes te halen, om daarna ons met de 🚕Okumaya devam et
Vandaag onze laatste echte volledig dag in San Cristobal. Normaal gingen we de Galapagos afsluiten met een tour naar Kicker rock. Een plek in de oceaan waar je de grotere vissen/haaien kunt bewonderenOkumaya devam et
Vandaag was het weer een reisdag. We moesten vroeg uit de veren om het vliegtuig te nemen van San Cristobal naar Guayaquil. In de luchthaven ontmoetten we 2 hippe oma's van 82 jaar die blijkbaarOkumaya devam et
Vandaag hebben we op ons gemak Cuenca wat verkend. Cuenca is een stad waar je thuis komt! Een stad met een gemoedelijke sfeer, gezellige pleintjes, veel kerken, koloniale huizen en misschien ook welOkumaya devam et
Deze voormiddag zijn we nog even met Francesca door de stad gegaan. Ze heeft ons de huizen laten zien waar haar (over)grootouders gewoond hebben. En vervolgens heeft ze ons een rondleiding gegeven inOkumaya devam et
Eindelijk, de dag waar we allemaal lang naar uitgekeken hebben! De trouw is gepland om 12u in het mooie kerkje van Turi, een dorpje naast Cuenca van waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. DeOkumaya devam et
Vandaag was het een lazy Sunday. En dat hoort uiteraard uitslapen bij. Alle, niet iedereen was het eens over de definitie van uitslapen, maar er stond voor een keer geen wekker.
Om toch nog iets teOkumaya devam et
GezginOh geweldig! Dat is Galapagos 😍
Ons Aline ook denk ik ,gefrituurde calamaris..!😋😋😋 [Oma Mai]
GezginDie had idd dezelfde portie! Een deel ervan is er op de boot wel terug uitgekomen 🫣