Australia

• 16ayak izleri
  • 897gÃŒnler
  • 124fotoğraflar
  • 100beğeniler
  • ×§×€×” באוטט בד׹ך לעבודה החדשה שלנוא׀שך לךאות מאחו׹ה את האסםניךאלי חם לוהנוף כשעובדיםאושך של אגם ׀ךטיהקמבו׊ה היומית שלנו בכ׀ך היי׀ים משנות ה70

קולום וטבע משגע

8 Mart 2023, Avustralya ⋅ ☁ 30 °C

ישאנו מא׀י וסמדך ל׀נות בוק׹ לכיוון יעךות כאלה שזה יותך ׀נים אוסטךליה, הד׹ך הייתה ×™×€×™×™×€×” עם נוף י׹וק. זה איזו׹ שעבך ה׊׀ות ושיט׀ונות ל׀ני שענה אז א׀שך גם לךאות את זה על הטבע והגשךים שהךוסים ×€×”. מדהים לךאות כמה הטבע עו׊מתי . הסטייל ×€×” של הכ׀ך זה שכל בית כלכך מבודד אחד מהשני ולכל אחד יש ×€×” שטח מ׀ל׊תי . הבית שהגענו אליו היה מדהים בנקודה מהממת ויש מתחתיו נה׹ זו׹ם אז ככה שיש לנו ס׀וט לךבוץ בו אח׹י יום עבודה חם, אז קולום הבחו׹ שא׊לו אנחנו עובדים הוא בחו׹ ×¢× ×§ כמעט שני מט׹ והוא עובדת כל יום כול היום בנגךות ובנייה הוא חמוד מאוד בתוך בנאדם אבל בךגע שהוא עובד הוא משתנה לדמות הךס׎ך הכי מ׀חיד בשהל, אז יום ךאשון לעבודה ךק התךגלנו אליו ואני למדתי ק׊ת על הכלים, גילעד התךגל שוב לעבוד בחום ובכללי לעבודה עם הגוף . היום השני היה כב׹ גדול עלינו והבנו שאנחנו לא אוהבים לעבוד עם ׊עקות ושהוא ׀חות בוויב שלנו . אז למךות שעבדנו בנוף משגע, קיבלנו אךוחת שה׹יים שווה ממסעדה וחשוב לשיין שהבית שיישנו בו היה בטבע לגמ׹י אז למךות כל זה החלטנו לוותך על העבודה ולמשוא משהו שיותך נהנה לקום אליו. הסתובבנו עוד ק׊ת במושבים שביזוך כי זה מקום מלא כ׀ךים עם הי׀ים משנות ה70 אז שווה לנקות ×€×” דב׹ים טיבעים שעושים טוב לגוף 🙏🏻 אח׹י זה חז׹נו לעשות שישי אשל סמדך וא׀י ק׊ת עיי׀ים ומיואשים אבל לא מ׹ימים יידים.Okumaya devam et

• כל כניסה לים ×€×” מךגיש כמו סךט
    המוזלי המטוךף שאנחנו מכיניםבסטה

ביי׹ון בי, א׀י וסמדך

5 Mart 2023, Avustralya ⋅ ☀ 26 °C

אז הגענו למקום בין המדוב׹ים באוסטךליה שיש סביבו כלכך ה׹בה ×”×™×™×€. באמת ׹וב האנשים ×€×” נ׹אים כמו גולשים מסךט וסטייל ×€×” משגע מ׹וב יו׀י אבל גם בעיקך יק׹ ועמוס ×€×” שזה משהו שאנחנו ׀חות מתחבךים .
    הגענו לא׀י וסמדך יש להם גם ילד בגילנו שנקךא טל ועוד כלב גוץ כזה שאוהב ללקק ולק׀וץ קו׹אים לו בסטה . מש׀חה חמודה ומשחיקה בךמות תוך ךגע התחבךות לאווי׹ה בבית ולאנשים . הם עזךו להסביך לנו ק׊ת יותך על האיזו׹ והמקומות המומלשים כאן. העבךנו אשלם כמה ימים ותוך כדאי חי׀שנו עבודה ב׀ייסבוק באתךים וגם בךחובות וגם כמובן ׹אינו את העייךה .
    מ׀ה לשם מישהו בשם קולום יתקשך אלינו וה׊יעה לנו עבודה שעה וחשי מ׀ה עם שכך גבוהה לבנות אסם סוסים אז הלכנו על זה ואמ׹נו כן ויום למחךת נסענו אליו בידעיה שחוזךים לעשות שבת אשל א׀י וסמדך .

• ביי ביי שוזי ו׹וקי
    ככה ישאנו לדךך🊘🊘🊘

ישאנו מסידני🙌🏌🚐

3 Mart 2023, Avustralya ⋅ ☁ 28 °C

תחילת המסע עם שוזי !
    ק׹אנו ל׹כב שלנו על שם שוזי הכלבה של ךועי כי היה לנו כלכך קשה לעזוב אותה (גם את ׹וקי אבל הוא היה סנוב אלינו). אז בגדול לא ידענו מה נעשה ואי׀ה נעבוד עדיין אבל היעד שלנו היה ביי׹ון ביי ששם סמדך עוד חבךת כיתה של אבא ג׹ה שם ( משחיק לבוא להתאךח אשל אדם שאתה לא מכי׹ ושאתה הזמנת את ע׊מך אליו ) אז מסידני לביי׹ון זה 9 שעות נסיעה החלטנו לעשות את זה ב׊׳יל ולא לנסוע יותך משלוש שעות ביום. יום ךאשון נסענו למקום שנקךא Hunter valley עם מלא כ׹מים ויקבים. מקום ×™×€×™×™×€×” גם עם המון סוסים ה׹ים י׹וקים. הךגשנו באיזה סךט והחלטנו גם לע׊וך כל יקב ולח׀ש עבודה, המקום הךאשון שנכנסו אליו אמך לנו שהם לא ש׹יכים עובדים אבל הם היו כלכך חמודים של׀ו מ׀ה של האיזו׹ וסימנו לנו כל מקום שהם חושבים שי׊טךכו עובדים. כלכך שמחו על בעזךה שלהם והלכנו ל׀י הסימונים אבל בשום מקום לא היו ש׹יכים עובדים , לאט לאט הבנו שאוסטךליה ׀שוט נחמדים בךמות כי כל אחד שאומך לנו לא על עבודה עוזך לנו לחשוב על מי אגיד לנו כן וא׀ילו מח׀ש בקבו׊ות ב׀ייסבוק משהו הזוי כמה שהם נחמדים ×€×”!
    אז לא משאנו עבודה אבל ל׀חות שתינו יין ואכלנו גבינות כמו שאנחנו אוהבים 🧀🀀
    משאנו את הס׀וט שלנו לישון בשוזי וגם ׹אינו ב׀עם הךאשונה שלנו שלושה קנג׹ו חמודים כלכך
    יום למחךת התחלנו המשכנו לנסוע והגענו בשה׹יים למקום שנקךא Port Macquarie עייךת חוף חמודה ששם העבךנו את הלילה השני שלנו.

• ה׹כב שלנו 🙏🏻
    זבוב כחולמוזיאון מגניב בסידנישוזי החמודה

ה׹כב והבית החדש שלנו!

1 Mart 2023, Avustralya ⋅ 🌬 25 °C

אז אח׹י ה׹בה זמן שהסתכלנו במ׹קט ׀לייס שהולך ×€×” מאוד חזק ד׹ך אגב, משאנו את ה׹כב שנךאה לנו מתאים ונסענו לךאות אותו במ׊יאות. הגענו לשכונה מחוץ לבית יש המון ׹כבים ככה שהבנו שמי שמוכךת את ה׹כב היא סוכנת ׹כבים למךות שהיא התעקשה שהיא קנתה את ה׹כב בשביל לטייל באוסטךליה( ס׀ויילך- כשעשינו החל׀ת בעלות גילינו שהךכב היה בבעלותה ךק 14 יום) בכל מק׹ה לא היה לנו אכ׀ת כלכך. לקחנו את ה׹כב למוסך אבל ךגע ׀אק נוהגים ×€×” ה׀וך!ונהג בשד שמאול! והאיתות שונה! גילעד ה׀גין קישוךי למידה מהי׹ים לאט ובזהיךות הגענו למוסך שאמך לנו שהךכב נ׹אה משויין. אז חז׹נו הביתה והחלטנו שבעךב נחזי׹ לה תשובה סו׀ית אם ניקח אותו. אח׹י כל מיני חישובים ובי׹ו׹ים החלטנו ללכת על זה וקבענו עם אללה (השם של האישה. בבוק׹ הגענו לאללה והיא הייתה סו׀ך חמודה מסתבך שהיא לבנונית במקו׹ אז אני והיא שכנות בע׊ם עם חומה שמ׀ךידה בנינו , היא הביאה לנו ׀יתה עם לבנה שהיא מכינה בזמן שדיבךנו ק׊ת על המשב בין המדינות ועל איך מגדלים דוךות שלמים לשנוא עמים שהכל קשוך בכלל לממשלות . בכל מק׹ה אח׹י זה נסענו לעשות העבךת בעלות שהיה ממש ׀שוט, היא עזךה לנו לעשות ביטוח ל׹כב לקחנו את המ׀תחות ונסענו ב׀עם הךאשונה שהאוטו הוא שלנו וזה היה סו׀ך מךגש כי זה גם ה׹כב הךאשון של שנינו 🀩🥳
    אח׹י שעשינו לו ניקיון עמוק, השגנו מיז׹ון בחינם מבית חבד, קנינו מ׊עים ועוד דב׹ים בסיסים שיהיו לנו בבית החדש שלנו והחלטנו שאחךי 10 ימים בסידני הגיעה הזמן לזוז אל הלא נודע .

• אווי׹ה של עיךהשיטה של גילעד לעךבב סלטעל העץיין וסושי יאמישלט שיךותים מגניב

את הימים הבאים בסידני העבךנו בלנסוע בכל יום למ׹כז העיך לךאות ק׊ת ולהתחיל ל׀תוח דב׹ים חשובים של גדולים במדינה חדשה 😉 חשבון בנק כךטיס, ׹ב קו, מס׀ך עובד וסים ו׀שוט טיילנו בעיך.
    לגילעד יש קךאש מוז׹ על סו׀ךים בחול אז גם בילינו ה׹בה בסו׀ך ובחנו מוש׹ים, מבחינת אוכל ׀שוט חיינו על סלטים מוכנים בשקיות ואךוחות עךב אכלו אשל ךועי בבית .
    סידני היא עיך ענקית עם בייניים גבוהים ובעיך המון אנשי עסקים עם חלי׀ות שהולכים מה׹ ממקום למקום. שמנו לב גם שיש המון אסייתים ובכללי תייךים . בנוסף במ׀תיע לעיך עמוסה וגדולה יש המון טבע, יעךות , מדשאות שזה מגניב מאוד.
    אז בגדול התוכנית שלנו הייתה להיות בסביבות השבוע בסידני לעשות את כל הבי׹וק׹טיה לח׀ש ׹כב ועבודה באיזה חווה ול׊את לכיוון ׊׀ון. אבל התוכניות ק׊ת ישתנו אז ז׹מנו עם הכל וגם הךגשנו בנוח להישאך עוד אשל ךועי וטאקאקו.

בלי שתיכננו בסו׀ש הךאשון שלנו בסידני היה את מ׊עד הגאווה ×¢× ×§ מכל ק׊וות אוסטךליה אנשים באו לךאות אותו, היה מלא אנשים, אווי׹ה מגניבה בךחובות של מסיבה ענקית . ישבנו שתינו יין ואכלנו סושי בדשא שזה עוד ׀ךט חשוב על אוסטךליה הכל ×€×” יק׹ בךמות חוץ מהיין והסושי שזה השילוב המדהים ולא ש׹יך יותך מזה 🍣🍷
    היה בסביבות החשי מילון אנשים במ׊עד ולא ׹אינו כלום אז כמו ישךאלים טי׀סנו על העץ כדאי לךאות יותך טוב ו למעלה שלו ׀גשנו ב׹יטי היה נחמד ואחלה של זווית ׹אייה עד שהגיע שוטך וביקש מאיתנו בשו׹ה הכי ×™×€×” שיש לךדת מהעץ ואח׹י משאנו ס׀וט יותך טוב לךאות את המ׊עד
    המ׊עד היה מגניב ולא היה בו ךק להט׮בים גם אנשים עם מוגבלויות, זקנים, אבו׹יג'ינים שהם האוכלוסייה שחייה בעבך ביבשת עד שאסיךים ב׹יטיים השטלתו על הייבשת ועכשיו הם המיעוט ×€×”, ךו׀אים, שוטךים וכל כל מי שךו׊ה להשמיע את הקול שלו היה במ׊עד .
    חוויה כ׀ית ל׀חות איתה כניסה למדינה חדשה אז כיף שי׊א לנו ככה.

• שובה של המושילה
    שוזי עם הכדו׹ ב׀ההמך׀סת של ךועיככה כל בוק׹

Sydney, NSW

19 Şubat 2023, Avustralya ⋅ ☀ 26 °C

אז אומנם אני ךושמת את היומן/בלוג באיחו׹ אבל אני יעשה ×€×” תק׊יך על החודש האח׹ון ומידי ׀עם יעלה תמונות ועידכונים בזמן אמת 🙃
    אז את הטיסה לאוסטךליה עשינו בד׹כים נ׀ךדות גילעד טס בשבת בעךב (18/02) לדובאי-ויאטנם-סין-אוסטךליה ונחת ךק ב21/02 יום ל׀ני שנגמךת לו הויזה לאוסטךליה, ה׹בה אומץ ולחץ! ואני טסתי ד׹ך דובאי ישך לסידני ב19 ונחתתי בסידני ישנתי בהוסטל שהיה מאוד יק׹ לילה אחד בשונה ממה שהייתי ׹גילה במז׹ח. מה׹ מאוד הךגשתי שחזךתי להיות תךמילאית בטיול הגדול ולךגע ניבהלתי מזה כי כב׹ סוג של התךגלתי לחיים הנוחים אח׹י התקו׀ה בבית אבל מה׹ מאוד הזכךתי לע׊מי שזה לא הסוג טיול שהולך להיות כאן. אז יום למחךת גילעד נחת ולקחנו מונית לךועי החב׹ כיתה של אבא שלי שגך בסידני.
    התלהבנו כלכך מכל ךעש של ׊י׀וךים ומהעכבישים הענקיים בין הע׊ים ובכללי מכל מה שךאינו :)
    ךועי קיבל אותנו בשו׹ה מדהימה והוא נשוי לטאקקו שהיא י׀נית אז גם התלהבנו מכל הדב׹ים הי׀נים שיש בבית.
    למזלנו היה להם חד׹ נוסף ביחידת דיו׹ בקומה התחתונה אז היה לנו סו׀ך נוח להעביך שם את הימים הבאים והיו לנו שות׀ות אךגנטיניות חמודות שגךות שם. והכי חשוב יש להם שני כלבים מתוקים ׹וקי ושוזי שהתאהבנו בהם ישך מההתחלה הם משישים בחלון כשמגיעם הביתה ושוזי מסתובבת על היום עם כדו׹ ב׀ה וזה שובך משחוק.