Kho Hong & Raily beach.
January 13, 2022 in Thailand ⋅ ⛅ 30 °C
אני מגיע לRaily beach, מקום שסימנתי כיעד חובה!
למרות שהמקום מחובר ליבשת תאילנד המקום מוקף כולו בהרים ובשביל להגיע לריילי צריך סירה של 8 דקות.
אני מגיע לחוף, ורואה שהמקום מאוד יקר מנסיבות ההנגשה אליו ולוקח סירה לAo Nang הצמוד.
כשהגעתי לחוף עברתי בבית מלון והפקידה בקבלה הבינה שאני רק צריך עזרה ולא באתי לעשות אצלה צ׳ק אין והיא סירבה לעזור לי.
גם נהגי הסירות צחקקו עליי כשרציתי לנסות להבין איך מגיעים לאו-נאנג ואמרו לי להתחיל לשחות.
אני מתמקם בהוסטל ומזמין דרכם שייט קיאקים.
אני מתארגן זריז מהרצון שלי להספיק כמה שיותר.
אני לגמרי מרגיש שאלה הימים האחרונים שלי בתאילנד.
ובאלי למצות את המקומות החדשים שאני מגיע אליהם.
מגיע מיני וואן, ואיתו מטייל גרמני שעשינו את הסיור יחד.
כשאנחנו מגיעים לנקודה בה עלינו לקיאק עברנו בשפל בוצי עמוק ומשם התחלנו את השייט בשלושה קיאקים.
אחד שלי, של הגרמני ושל המדריך התאילנדי.
אנחנו חותרים לתוך מפרץ צוקי ענק, בדרך להקות דגים קופצים כמו טיפות גשם על פני המים, אנחנו רואים קופים מתפסים על הצוקים ועוצרים בחוף צר שנגלה בין הצוקים להפסקה.
המדריך ראה שהשרירים שלי מתחילים להראות סימני עייפות והוא קושר את הקיאק שלו לשלי והוא חותר את
המשך הדרך.
אנחנו נכנסים פנימה, לנהרות בין הצוקים, רואים לטאת כוח קטנה ונכנסים בין יערות עצי המנגרו שאלה עצים ששותים מי מלח ומפזרים קצף על המים שנראה כמו זיהום תעשייתי.
אנחנו מסיימים את השייט ורואה שהגאות עלתה ומתלהב.
בערב אני מתהלך ברחוב התיירותי הראשי באו-נאנג ורואה בר שעושה שמח ומרים את האווירה.
זוג בפרק ב בחייו, הוא בריטי והיא תאילנדית נהנו מאוד מההרמות שהכנסתי לאווירת הבר והם מזמינים אותי לשתייה חופשית עליהם.
אני מדבר עם הבריטי והוא מספר לי שמחר בבוקר הוא השכיר סירה פרטית שתקח אותו לKho Hong.
לפי הסיפורים שהוא סיפר לי הוא אמר לי שלדעתו זה האי הכי יפה בתאילנד.
אני מקבל הזמנה למחר לשייט על חשבון הזוג לאי וקופץ על ההזדמנות.
למחרת אני מוכן בחוף כמו שקבענו, מגיעים לאי קטן שאף אחד לא מתגורר בו, זה אי שמגיעים אליו לסיורים בלבד.
צמוד לחוף בין השיחים והעצים ראינו לטאות כוח ואחרי זה עלינו לנקודת תצפית ° 360 ואני עושה את זה יחף וזה לגמרי אתגר את כוח הסבל שלי.
לאחר מכן אנחנו עוזבים את החוף, אני לוקח שייט לריילי וסורק את האי.
אני רואה חוף ממש יפה עם מערה עם מלא בולבולים.
אני עושה מסלול טיפוס ומגיע לנקודת תצפית שווה, חוזר לאורך החוף בזמן שקיעה וחוזר לאו-נאנג.Read more