Linsell

We rijden weer verder en turen tussen de bomen door. Helaas geen eland meer te zien maar wel een prachtige natuur. Tjonge, jonge wat is Zweden mooi!!!! Zo ongerept en zoooooooo stil. Hier kun je echtLäs mer
Hammerdal

We zijn al vroeg op pad gegaan vanmorgen want we willen kilometers maken op weg naar het begin van de Wildernisroute en die begint in Strömsund. We moeten ongeveer 300 km rijden.
We rijden door hetLäs mer
Alanäset

Vandaag zijn we begonnen aan de Wildernisroute in Zweden.
De Wildernisroute in Zweden, ook wel de Vildmarksvägen genoemd, is een 500 km lange route door het ruige Jämtland en het Zweedse Lapland.Läs mer
Hällingsafallet

Vandaag rijden we naar Hällingsafallet
We gaan hier de waterval bekijken.
We nemen de weg via Björnvägen. Dit wordt ook wel de Berenweg genoemd.
Dit is het meest berenrijke gebied van Zweden.Läs mer
Ankarede

Vandaag een bijzonder mooie route gereden van Gäddede naar Ankorede waar een onbewoond Sami dorpje te zien is maar de tocht erheen is geweldig. Steeds stoppen we weer om foto's te maken. We hebbenLäs mer
Fatmomakke

Vanmorgen waren er een paar buien en veel mist maar ook dat werd naarmate de ochtend vorderde, minder.
Frits had nog werk aan zijn filmpjes en zo gebeurde het dat we pas tegen 12 uur vertrokken. EerstLäs mer
Kultsöan

Frits heeft afgelopen nacht het ondergaan en weer opkomen van de zon gefotografeerd. Om 23.30 uur ging de zon onder en om 3.15 uur kwam hij weer te voorschijn.
Het wordt helemaal niet donker 'sLäs mer
Arvidsjaur

Het drinken is bijna op en wat zullen we eten vanavond?
En .......... natuurlijk twee van die heerlijke kanellbullar als lunch dan maar. Dan blijft de zonde beperkt 😁
Vandaag willen we kilometersLäs mer
Jokkmokk

We gaan de poolcirkel ontmoeten. We wisten toen nog niet wat ons te wachten stond en hoe speciaal die dag zou worden 😏
We komen onderweg nog een vos tegen en rendieren.
Bij de poolcirkel is hetLäs mer
Gammelstaden

Vanmorgen werden we uitgerust weer wakker. Eerst ontbijten en daarna maar eens heerlijk douchen om al dat zand en ellende van gisteren van ons af te spoelen.
Onderweg komen we langs een Dollar StoreLäs mer
Rosvik

Vandaag gaan we Gammelstad eens bekijken.
Gammelstad is een historisch kerkdorp uit de 14de eeuw. In het begin van de 15de eeuw werd er begonnen met de bouw van een stenen kerk en dat laat zien datLäs mer
Rosvik

Vandaag veel gedaan wat huishoudelijke klussen betreft.
Ik begon de dag met de was.
We hebben hier warm water voor mijn wasje, gras waar mijn was paraplu kan staan en vooral veel zon en een windje.Läs mer
Koskullskulle

Vanmorgen heerlijk gedoucht, nog een laatste wasje, camper verzorgt en daarna naar een van de weinige tankstations die LPG hadden.
De Lofoten staat al jaren op mijn verlanglijstje. We hebben beslotenLäs mer
Jukkasjarvi

We willen vandaag weer kilometers maken want we willen de Noorse grens bereiken. Hoe dichter we in de buurt van de grens komen hoe meer je het landschap ziet veranderen. De bomen worden kleiner enLäs mer
Narvik

We hebben weer een mooi plekje aan het water gevonden. Het is koud.
Op de meren ligt een dikke laag ijs.
Zie ook @fritsellen youtube.
Vagan

Vandaag hebben we voet gezet op de eilandengroep die deel uit maken van de Lofoten. We bevinden ons een heel stuk boven de Poolcirkel en dat is te merken aan de temperatuur. Het kwik zal hier nietLäs mer
Vestvagoy

Het heeft de hele nacht geregend en hoe ffffffff. Ik sliep er slecht van. Soms hield het op met regenen maar dan begon het weer te stortregenen. Vreselijk!!! Soms dacht ik; dadelijk drijven we weg metLäs mer
Moskenes

We zijn helemaal door en door koud maar we hebben genoten en gaan onze camper weer opzoeken.
Onze tocht gaat weer verder en we krijgen er weer geen genoeg van. Er worden veel foto's en films gemaakt.Läs mer
Å

Wat een dag, wat een dag vandaag. We hebben ZON!!!!!
Vanmorgen zijn we gereden naar het eindpunt van de Lofoten, naar Å. Wat een mooi plaatsje is dat. Het lijkt of de tijd er is blijven stilstaan.Läs mer
Vagan

Als we moe en voldaan zijn uitgekeken op dit prachtige eiland rijden we weer naar ons vertrouwde plekje en stoppen nu wel even bij het mooie witte strand waar we eerder ook al langs kwamen. We rijdenLäs mer
Harstad

Gisterenavond begon het weer eens te regenen en het is weer de hele nacht doorgegaan.
Vanmorgen regende het nog dus weer verder rijden. Gelukkig is het niet meer zo ijzig koud.
We stoppen ergensLäs mer
Ramsund

We hebben wij de Lofoten weer verlaten.
Het heeft gestormd en geregend. We hadden wel een mooi slaapplekje gevonden aan zee maar soms dachten we echt dat het dak van de camper zou waaien. De tochtLäs mer
Narvik

We worden wakker van een heerlijk zonnetje. Eigenlijk was het zonnetje er 's nachts ook al zoals dat hier gebruikelijk is. Het wordt hier nooit donker in deze tijd van het jaar.
De lange broeken enLäs mer
Vestfjord

We gaan vandaag met een veerboot over. We moeten namelijk naar het volgende eiland en er is geen brug. De tocht zal ongeveer 45 minuten duren.
Onze veerboot is super de luxe zelfs met een restaurant.Läs mer