Lekker zwemmen met de visjes

Hallo hallo, we gingen gister lekker snorkelen. Zoals ik al eerder zei is zwemmen met sardienen en touristische attractie hier, dus dat is wat we hoopten te doen. Het vinden van de school vissen wasLeer más
He leuke mensen, hier is dan ons duilverslag. Youp ging helaas niet mee, omdat hij zijn padi nog niet gehaald heeft, en dat jammerlijk ook niet kon doen vanwege de lengte van ons verblijf op Moalboal.Leer más
Hallo hallo, vandaag mochten we dan toxh eindelijk de boot nemen. Eigenlijk zouden we die gisteren al hebben genomen, maar door een te harde wind werd de boot afgeblazen (no pun intended). Maar windLeer más
Goedemorgen allen, gisteren gingen Ruben, Jona en Jesse met z'n drieën op pad om een paar strandjes te bezoeken. Normaal gesproken doe je daar een tour voor die zo'n 30 euro per persoon kost, maarLeer más
He hallo, de duikfotos duurde even met vertturen, daardoor gister geen post. We gingen dus duiken. Youp 3x, de rest 2x. Gelukkig zaten we wel allemaal samen op de boot, wat toch wel erg gezellig was.Leer más
Hallo mensen hier een snelle update. Onderhand zijn we in Phuket aangekomen, in Thailand. Gisteren waren we op het vliegveld in Singapore, waar we eerste rei in het vliegtuig zaten. Erg luxe. DeLeer más
Hallo hallo, hier dan de langverwachte update over ons en de dames. De 7e hadden we ze vroeg in de ochtend ontmoet, waarna we lekker Thais gingen ontbijten. Het verschil tussen de Filipijnen enLeer más
Hey Vonkjes, we zijn weer terug van weggeweest. Gisteren gingen we het meer bij Khao Sok op, wat de zeer uitspreekbare naam Ratchaprapha draagt. Het meer bestaat uit een grote en diepe waterplas,Leer más
Viajerosucces met de pas en let op elkaar tijdens het duiken!
ViajeroBeetje voorzichtig jongelui!
ViajeroWow, mooi geschreven!
ViajeroZo mooi omschreven! Je bent er helemaal bij als je dit leest🙏🏻