Satellite
 • Day7

  Verdere avonturen

  October 12, 2019 in the United States ⋅ ☀️ 9 °C

  De dag begint weer met het uitbundig schijnen van de zon. In de frisse ochtendkou rekken we ons uit terwijl we van het uitzicht op het meer genieten.
  We rijden vandaag weer verder naar het noorden. We zijn de staat Utah ingereden en zijn 1 uur vooruit de tijd ingegaan.
  We laten het ruige, rode gesteente achter ons en rijden een geheel andere omgeving in: bergen met bos en uitgestrekte graslanden. De bladeren aan de bomen schilderen de route in groene, gele en oranje kleuren. Meren en riviertjes voegen een blauwe tint toe aan het landschap.
  De huizen zijn groot, van hout gemaakt en staan op palen. Kuddes koeien en schapen grazen op de grote weiden. Oude schuren met stapels hooi staan langs de weg.
  Onze reisgids beschrijft een onbekende, maar mooie canyon, waar we in zouden kunnen. We proberen deze te vinden en worden geholpen door enkele zeer vriendelijke Amerikanen, maar het lukt helaas niet om het verborgen stukje natuur te vinden.
  Onverrichterzake vervolgen we onze weg.
  Onze volgende stop is bij de Red Canyon. Deze canyon dankt zijn naam aan het rode gesteente. We rijden onder een boog van rood gesteente door om daar te komen.
  We maken een korte wandeling door het ruige landschap. Er staan oeroude, verdorde bomen en ruig, rood gesteente. We beklimmen een berg en hebben een schitterend uitzicht over de omgeving. Om de canyon te bereiken moeten we nog een heel stuk verder lopen en de middag loopt al ten einde, dus we besluiten terug te gaan.
  Niet kort hierna rijden we Bryce Canyon National Park in.
  We vertoeven hier op 2200 meter hoogte, en de kou is weer goed voelbaar. Vannacht gaat het weer vriezen. Wanneer we de camper op z'n plekje hebben gezet sluiten we de dag heerlijk af in een hot pool.
  Read more

  Corine Van Der Vlist

  Indrukwekkend!! Leuke foto weer met z'n drieën!👍

  10/13/19Reply
  Mark van der Vlist

  Gaaf zeg, geniet ervan!

  10/13/19Reply

  Een hartelijke groet van ons uit Bodegraven. Wíj hebben geen vrieskou maar veel regen. Allebei niet leuk maar zo is de natuur nu eenmaal. Geniet van al het mooie. Een kus van oma voor Jeroen😂😁

  10/13/19Reply