A lazy day in the tropics
February 25, 2017 in Australia ⋅ 🌧 25 °C
I dag blev det inte gjort speciellt mycket nytta! Vi hänger runt det gigantiska poolområdet, läser, badar, äter lunch och tar det väldigt, väldigt lugnt. Det mest upphetsande är att stiftaRead more
En suverän dag!
February 25, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 25 °C
Äntligen! - Vi har släpat snorklar, cyklop och badskor runt halva jordklotet och nu fick de till sist komma till användning. En snabb båttur till Pearl Bay där vi lämnas av för 2 timmarsRead more
Lazing on a Sunny Afternoon
February 26, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 25 °C
En lugn dag mitt i naturen. Sol, bad, god mat från frukost och framåt med perfekt avslutning i den malaysiska restaurangen.
Det mest spännande var att se Giant Trevally slåss om fiskrenset somRead more
En vandring i solen
February 27, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 24 °C
Vi har haft det alldeles för bra alldeles för länge och det är kanske lite sent att göra något åt nu. Vi bestämde oss ändå för att klättra upp till en utsiktspunkt ett par kilometerRead more
Underbart är kort!
February 28, 2017 in Australia ⋅ ⛅ 25 °C
I dag är det 50 dagar sedan vi satte oss på Pågatåget för transport till Kastrup och stora vida världen. Det är också den sista dagen i paradiset Hayman Island. I den tropiska regnskogenRead more
Lång dags färd mot natt
March 1, 2017 in Hong Kong ⋅ 🌙 18 °C
5 timmars väntan i Hongkong för flyget till London som avgår 01:00. Sedan drygt 13 timmar innan Heathrow och så småningom Kastrup. Det har redan varit en lång dag även om första biten med båtRead more
Borta bra men hemma bäst?
March 2, 2017 in Sweden ⋅ ⛅ 3 °C
Efter 40 timmars resa har vi nu slutit cirkeln och är tillbaka vid startpunkten, - men att hemma skulle vara bäst? Man ska ju inte vara taskig men Skåne den 2 mars är tyvärr chanslöst mot HaymanRead more

För-bannad och för-barmad?