Christchurch 3

Picton

Eerst een breakfast burger met spek, ei en rösti gegeten. Daarna boodschappen, tanken en de neus richting Picton. Hadden onderweg in Kaikoura willen stoppen, maar we vonden het daar niks, dusWeiterlesen
Bye South Island

Hello Again Wellington

Picton - Wellington - Otaki

Het was een vroegertje vanmorgen. Kwart voor zes liep de wekker af. Moeten uiterlijk half zeven bij de ferry zijn. Nu zitten we op een camping waar het vertrekpunt van de ferry bijna om de hoek zit.Weiterlesen
On The Road Again

Het loopt allemaal weer anders.

Hadden weer een prachtig plekje. Wakker worden met het geruis van de golven in je oren heeft toch wel wat. Het was vanmorgen al een drukte van belang op het strand met vissers. Ook achter het strandWeiterlesen
Hollards Garden

Geschiedenis van de Hollards
Hollard Gardens werd in 1927 opgericht door Bernie en Rose Hollard. Het is nu eigendom van en beheerd door de Regionale Raad van Taranaki en is een tuin van nationaleWeiterlesen
Mt. Taranaki & Dawson Falls

Op weg naar onze laatste bestemming

Overnacht op de parkeerplaats van Hollard Gardens. Wat een rust daar 's nachts. Je hoort er helemaal niets.
Paar boodschappen gedaan in Stratford en dan op naar Rotorua. In tegenstelling tot de drukteWeiterlesen
Forgotten Valley Hiway

Rotorua

We zijn de dag heel lui begonnen. Even gekeken of onze vlucht wel vrijdag gaat. Yes, it does👏.
Ontbijten, laatste wasje draaien.
Rino met zijn filmpjes, foto's en Penguin aan de slag.
Ik hebWeiterlesen
No tattoo voor Rino

Was vanmorgen vroeg wakker. Mooi weer. Lekker met de e-reader in het ochtendzonnetje. Douchen, ontbijten en wachten op Rino. Die is hottubben en moet dan nog douchen. De zin om wat te doen ontbreektWeiterlesen
Redwoods

Toen wij gisteravond rond half elf thuis kwamen nog gezellig wat gedronken. Hadden onze buren ook gedaan, maar kennelijk al wat langer🙈. Hoewel het hier om half tien stil moet zijn, was daar deWeiterlesen
Laatste dag Rotorua

Restanten in de koffer gepakt. Vanavond na het douchen de rest.
Zelfs Rino heeft zijn spullen al grotendeels gepakt.
Restanten van eten en drinken naar "kampeer" keuken gebracht. Schoenen beetjeWeiterlesen
Rotorua - Auckland: back home

Laatste spullen gepakt. Bed afgehaald, dumpstation, broodjes gehaald bij New World en daar meteen een kop koffie gedronken. Vlak voor we Rotorua uitrijden even het hart in de keel. Door een rareWeiterlesen
Auckland-Guangzhou-Beijing-Amsterdam

Op het vliegveld in Auckland verliep alles soepel. Nou ja, bijna alles. Rino moest bijbetalen voor zijn bagage. Ik had ook teveel gewicht, maar dat viel kennelijk nog binnen de limiet.
Voor het eerstWeiterlesen
Reisender
Hele fraaie
Reisender
😁👍
ReisenderNog een stuk Berlijnse muur, geschonken door het stadsbestuur van Berlijn.
ReisenderOp die manier. Wel mooi!
ReisenderMurals, vaak heel mooi 👍