Rīga - Viļņa

Šodien neparasta sestdiena - darba diena, kas pārcelta no 5. maija. Lai arī strādāt negribas, bet tā kā šī pārcelšana kaut kādā mērā izglāba mūsu Patagonijas ceļojumu, lai vissRead more
Patagonijas ceļojumā vairāk nekā divas nedēļas izlaidu velo treniņus, tāpēc morālie šoreiz neļāva izlaist vēl dažas dienas. Opelī taču var iekrāmēt visu - riteni tajā skaitā.Read more
Šis tas vēl neapskatīts no iepriekšējās apmeklējuma reizes tomēr ir palicis. Un viens no tiem objektiem ir Viļņas TV tornis. 326m augstajā tornī biļešu sistēma izdomāta diezganRead more
Šorīt ar velo izbraucu mazāku loku. Pa pārsteidzoši izcilajiem Viļņas velo celiņiem aizbraucu līdz Žalieji ežerai, kur izbūvēta skatu platforma no kuras it kā redzams ezers ar baigoRead more
Lai pataupītu kāju resursus no mājām dosimies uz estrādi ar taksi. Skaidrs, ka ļoti ātri tas nebūs, bet braucam. Tā arī ir, ka diezgan lieli sastrēgumi tuvojoties Vingio Parkas. Kādus 400mRead more
Tādi viegli samīcīti ceļamies un veļamies. No rīta vēl Vecpilsētā izejam brokastīs. Tās gan tādas gaužām lēnas un nesteidzīgas izdevās, jo brokastu kafejnīcas netiek galā arRead more