Piran felfedezése
August 10, 2016 in Slovenia ⋅ ⛅ 19 °C
Reggeli után becsukott szemmel megvártuk, míg eláll a szakadó eső, és tényleg nyakunkba vettük a várost. Mint számunkra kiderült, a szállásunk a főtéren van (Tartini tér) :-)korábbanRead more
Pirat és a rémálom :-)
August 10, 2016 in Slovenia ⋅ ⛅ 19 °C
Vacsihely kiválasztásához a Tripadvisort hívtuk segítségül-nem kellett volna. A nr 1 hely a Pirat nevű hely volt, 4.5 feletti értékeléssel. Erik a Neptun nevű helyre akart menni deRead more
Hotel tartini
August 10, 2016 in Slovenia ⋅ 🌧 21 °C
Szerencsésen megérkeztünk a Hotel Tartinibe, Piranba. Amig kipakoltunk behajthattunk a városba, egyébként látogatók számára nem lehet kocsival behajtani. Mikor kivittük az autót ésRead more
Utolsó nap Piranban
August 11, 2016 in Slovenia ⋅ ⛅ 20 °C
Ma kárpótolt minket az idő az előző nap elkövetett bűneiért. Reggeli után futottam egyet a tengerparton (2 hónapja nem tettem-olyan is lett :-)) de közben rájöttem hogy fantasztikus azRead more
Az út
August 12, 2016 in Croatia ⋅ 🌬 23 °C
Reggel gyors reggeli, pakolás és elindultunk a városon kívüli autónkért. Egy pillanatban Erik felkiált itt a Kertész Miki. Bemutatkozás majd közli Miki, hogy Kinga, Veszprém, Lovassy,Read more
Low Batteries
August 14, 2016 in Croatia ⋅ 🌙 23 °C
Vacsora borozas Alvas reggeli strand és rengeteg olvasás vacsora borozas. Nagyjából ennyi az elmúlt 2 nap történése. Kinga napközben még kap egy szabadonválasztott jégkrémet, Erik pedigRead more
Dubrovnik old town
August 16, 2016 in Croatia ⋅ ☀️ 25 °C
Végre rászántuk magunkat hogy megnézzük az óvárost, bíztunk benne, hogy hét elején kevesebben lesznek. Hát nem így lett. Csak hömpölygött a tömeg az óváros főutcáján. De aRead more
Dubrovnik magasból
August 18, 2016 in Croatia ⋅ ⛅ 28 °C
Tegnapelőtt tenger, tegnap aktív napot terveztünk. Első állomásként felmentünk Mount Srdjhez ahol a legmagasabb kilátás nyílik Dubrovnikra. Elképesztő

Traveler
Szépek vagytok 😘