Kraków czas start
February 8 in Poland ⋅ ☁️ 1 °C
Startujemy z lotniska w Krakowie, odprawa była w miarę sprawna tylko pani z odprawy bagażowej była straszną służbistka, coś się odgrażała że nie mamy odpowiedniej ilości plecakówRead more
Istambuł
February 8 in Turkey ⋅ ☁️ 4 °C
Szybki i dość sprawny lot tylko coś ponad 2h niestety kołowanie po lokalnym lotnisku to połowa czasu spędzonego w samolocie. Po wysiadce udało się nam ogarnąć darmową wycieczkę poRead more
Biszkek
February 9 in Kyrgyzstan ⋅ ☁️ 3 °C
Po ponad pięciogodzinnym locie w końcu docieramy do Kirgistanu, gdzie na powitanie czeka na nas nasz lokalny przewodnik i opiekun – Wadim. To wesoły, przyjazny mężczyzna, niewysoki na okoRead more
Issyk-kul
February 10 in Kyrgyzstan ⋅ ☀️ 0 °C
Rybobicie
February 10 in Kyrgyzstan ⋅ ☀️ -1 °C
Karkara Base Camp
February 10 in Kyrgyzstan ⋅ 🌙 -10 °C
Po całym dniu jazdy z Biszkeku odwiedzeniu dwóch miejscówek w porach karmienia w końcu docieramy do naszej pierwszej miejscówki gdzie będziemy uskuteczniać nasz freeride, gdzie pierwsze co witaRead more
Shreeeding
February 11 in Kyrgyzstan ⋅ ☀️ -3 °C
Ostatnie dwa dni wataha spędziła na tym, po co tu przyjechał – rozwalaniu lokalnego powderu, ujeżdżaniu lokalnych dzikich stoków, wyciu do księżyca i wpadaniu głową w śnieg. PoranekRead more
Karakol ski resort
February 13 in Kyrgyzstan ⋅ ☁️ -6 °C
Po dwóch dniach upalania w Karkarze przenieśliśmy się do Karakolu gdzie znajduje się największy ośrodek narciarski w Azji środkowej ( 3 wyciąg), w dzień przyjazdu ekipa udała sięRead more
Jyrgalan
February 14 in Kyrgyzstan ⋅ ☀️ -6 °C
Jyrgalan mekka lokalnego freeride gdzie zjeżdżają się ludzie z całego świata lecz wciąż jest dość kameralnie.
Zakwaterowanie standardowo yurty(już nie tak wypasione ale dalej klimatyczne)Read more
Jirgalan ostatni dzień
February 16 in Kyrgyzstan ⋅ ☁️ -5 °C
W końcu nadszedł przez nikogo nie wyczekiwany ostatni dzień jazdy . 3 dzień jazdy w Jirgalan, tym razem pogoda nie dopisała co nie znaczy że była zła, widoczność pozostawała nadal dobraRead more

Traveler
♥️