• Bye nakhon phanon, hello udan thani

19. juli 2022, Thailand ⋅ ☁️ 31 °C

Vandaag een reisdag naar udon thani. Na het ontbijt vertrokken. Onderweg kwamen we een vijver met waterlelies tegen, dus even een rondje gelopen en een iced koffie gedronken. Emma een lekker strawberry limo met soda.
    En door naar een national park met een mini waterval, er waren 2 andere mensen en al met al stelde het niet zoveel voor. Wel grappig aangekleed allemaal op weg ernaar toe. Daarna op de foto met de grootste km-paal van thailand.
    Na een stop voor een lunch bij de 7 eleven waar we de bekende tosti hebben gegeten en door naar udon thani. De kids waren moe en lagen heerlijk te slapen op de achterbank, dus lekker in een keer doorgereden. Bij aankomst van het hotel snel de backpack droppen en plonsen in het zwembad. Hotel ziet er keurig uit, mooie kamers, mooi zwembad, luxe ingericht, maar toen we het hotel uitkwamen om naar de central plaza te gaan, kwamen we erachter dat we in de sex straat van udon thani zaten. Eh ja, echt waar veel te oude blanke mannen met thaise vrouwen en dat in de hele straat :( toen ik de foto nam van de barretjes hadden we het nog niet door, maar de naam doet al anders vermoeden.
    Tja, als we dat hadden geweten hadden we wel ergens anders geboekt. Verder prima hier, morgen vertrekken we naar Chiang Khan.