Scooter sightseeing & relax
10. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 26 °C
Na een heerlijk nacht en ontbijt eerst naar de kapper gereden waar Jack geschoren werd. Emma en ik namen een voetmassage! Zo lekker.
Daarna lekker met de scooter een stukje gereden en een ChineseLæs mere
Bye bye pankor, hello cameron highlands
11. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 29 °C
Ok, ik ben een illusie armer. De cameron highlands zijn niet meer wat het geweest is. Na een geweldig heerlijk verblijf op pangkor de spullen gepakt en richting de boot met de welbekende roze taxibus.Læs mere
Dagje Cameron Highlands
12. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 21 °C
Vandaag vroeg opgestaan om alle drukte hier voor te zijn, eerst richting mossy forrest! De weg ernaartoe was al een belevenis, een soort 1 baans weg met enorm veel gaten en hobbels in de weg, daaromLæs mere
Byebye CH, Hello orang utangs
13. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 32 °C
Vandaag op tijd vertrokken om voor alle files uit Cameron Highlands te vertrekken, dus de wekker stond om 7:30. Even aankleden, snel inpakken en gaan!
Onderweg naar Penang gestopt bij een orang oetangLæs mere
Hello Penang!
13. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 33 °C
Om 4 uur kwamen we bij ons appartement aan op de 23ste verdieping met een super uitzicht. Na het nodige uitpakwerk (en de eerste wasmachine draaiend) hebben we lekker geplonst in het zwembad. DaarnaLæs mere
Sightseeing penang
14. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 29 °C
Vandaag enorm grappige fietsen gehuurd om een stukje sightseeing te doen in Penang. Heerlijk stukje gefietst al was het wel super warm, een korte regenbui gaf gelukkig wat verkoeling.
Penang hill
14. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 26 °C
‘S avond met de cable car penang hill op gegaan en genoten van het uitzicht. Gelukkig was het wat afgekoeld!
Dagje explore waterpark & adventureland
15. august 2019, Malaysia ⋅ 🌧 26 °C
Vandaag begon regenachtig, ideaal weer voor een dagje waterpretpark! Niet te warm, minder kans op verbranden en nat ben je toch al in een waterpretpark.
Het park was super leuk opgezet, niet teLæs mere
Bye bye penang, hello langkawi
16. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 31 °C
Vandaag lekker relaxed opgestaan, spullen gepakt, ontbeten en richting vliegveld. Penang heeft een erg klein vliegveld waardoor we bijna instapten naast de ingang van het vliegveld :)
We gingen metLæs mere
Relax, relax and enjoy langkawi
17. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 29 °C
Vandaag scheen een heerlijk zonnetje en zijn we na een uitermate slecht ontbijt richting strand gegaan. Het strand hier is heerlijk, niet te druk maar wel een hoop jetski’s. Heerlijk gezwommen,Læs mere
Scooter sightseeing langkawi
18. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 31 °C
Vandaag begonnen met een heerlijk ontbijt bij een warung hier op de hoek van de straat. Daarna scooters gehuurd om naar de Langkawi skycab te gaan. Een cabine baan de hoogste berg van Langkawi op metLæs mere
Scooter, crocs & strand
19. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 29 °C
We hebben de scooter toch maar een dagje extra gehuurd, het was zo leuk gisteren. Dus richting de crocodile farm gegaan, waar ze krokodillen opvangen en fokken. In een van de vijvers zitten wel 100Læs mere
Bye bye malaysia, hello singapore
20. august 2019, Malaysia ⋅ ⛅ 29 °C
Vandaag is dan toch echt onze laatste dag aangebroken, spullen gepakt en nog even heerlijk naar het zwembad en strand geweest. Na de lunch nog even de laatste ringgits opgemaakt en daarna de taxi naarLæs mere
Bijna in Nederland
21. august 2019, Tyskland ⋅ ⛅ 20 °C