Real Alcazar de Sevilla
2019年1月14日, スペイン ⋅ ☀️ 15 °C
Dagen idag gik med at besøge det kongelige slot og tilhørende have, dele af slottet er stadig i brug når kongefamilien er på besøg i byen.
Ved indgangen var der to køer en for dem medもっと詳しく
Et par aften fotos
2019年1月14日, スペイン ⋅ 🌙 9 °C
Vi tog lige en tur til Plaza España for at opleve den med aftenstemning
Cadiz
2019年1月16日, スペイン ⋅ ⛅ 15 °C
Vi tog p pladsen tæt ved den gamle bydel. Eneste pluspunkt ved den er, man kan gå sig til alle steder i byen, og fik da også oplevet den ved dag og ved aften. Spændende by med smalle gader ogもっと詳しく
Gibraltar
2019年1月17日, ジブラルタル ⋅ ⛅ 16 °C
Så kom vi til Gibraltar. Vi parkerede ved lystbådehavnen på den spanske side og tog en gåtur over til halvøen som er en del af det engelske kongerige. Der er grænsekontrol, men det var nuもっと詳しく
Gibraltar 2
2019年1月18日, ジブラルタル ⋅ ☀️ 13 °C
Vi besøgte Gibraltar en dag mere, denne gang måtte vi vente,med at passere landingsbanen, til et fly var landet og fik vendt for at komme tilbage til lufthavnen. Vi gik indtil markedspladsen hvorfraもっと詳しく
Casares
2019年1月19日, スペイン ⋅ ⛅ 12 °C
Vi gjorde holdt ved turistkontoret hvor man kan holde med a/c, ialt er vi ca. elleve og så er der ikke plads til flere. Bagved går der en grusvej ned som fører op til byen med de karakteristiskeもっと詳しく
Casares vandreture
2019年1月21日, スペイン ⋅ ☀️ 13 °C
Der er fine vandreruter heromkring byen, der er lige med at finde dem. Der er en god hjemmeside på flere sprog hvor de er beskrevet, her kan også downloades gps koordinater.もっと詳しく
Benarraba
2019年1月22日, スペイン ⋅ ⛅ 10 °C
Lige før byen er der lavet holdepladser til 5 ac, vi kørte derfor tidligt fra Casares, hvor der var rift om pladserne, med håbet om at få en her.
Det var nu ikke et problem vi holdt som deもっと詳しく
300 dage
2019年1月23日, スペイン ⋅ ⛅ 14 °C
Endnu en milepæl på vejen rundt i Europa, i en kasse på 10 m2 med fire hjul. I dag er det første gang vi måtte ændre retning på grund af vejret. Vi havde retning mod Ronda længere oppe iもっと詳しく
Mijas
2019年1月24日, スペイン ⋅ ☀️ 18 °C
Igår onsdag var der markedsdag og det foregår på den kæmpe p plads hvor vi holder sammen med ca 200 andre ac’ere, det skulle lige ses.
Vi havde i dag besluttet at tage bussen ind tilもっと詳しく
Mijas, politiet ryder ac pladsen
2019年1月25日, スペイン ⋅ ☀️ 16 °C
I dag lykkedes det at komme med bussen, vi fik det lært, tog kun et kvarter at køre til Fuengirola.
Hoved formålet var at få Simyo internet kortet ladet op, og vi fik da også sat 30GB ind påもっと詳しく
Castell de Ferro
2019年1月29日, スペイン ⋅ ☀️ 16 °C
Som de skriver i turist brochuren, har byen engang haft turisme for øje, men landbruget fylder i dag mere, se de sidste foto, plastik valey, drivhuse. Der er heller ikke de store ting at se,もっと詳しく
Guardias Viejas
2019年2月2日, スペイン ⋅ 🌬 15 °C
Lille p plads med mulighed for at ligge helt ud til vandet, og det lykkedes os at få et spot mellem lidt bevoksning og frit udsyn til vandet som er tyve meter derfra. Der ligger mange her, men medもっと詳しく
Guardias Viejas 2
2019年2月4日, スペイン ⋅ ☀️ 15 °C
Vi havde et par gode dage på pladsen, efter at stormen havde lagt sig, en cykeltur til Almerimar langs med strandpromenaden, et besøg på fæstningen ovenover os blev det også til. Gassen slap opもっと詳しく
Tabernas
2019年2月5日, スペイン ⋅ ☀️ 12 °C
12.000 hektar semi ørken som er formet af engang at have ligget 500m under vand. Vi tog op til en p plads som hører til en turist western by, men mest for børn, den har kun åben i weekender,もっと詳しく
Camperpark Olivares
2019年2月6日, スペイン ⋅ ☀️ 14 °C
Vi vil godt bruge et par dage i nationalparken og valgte Camperpark Cabo de Gata, men pga trafikstøj flyttede vi til ovennævnte efter en overnatning. Her er store pladser fred og ro, det er nemt atもっと詳しく
Cykeltur til Minas de Oro
2019年2月7日, スペイン ⋅ ⛅ 14 °C
Idag en lidt længere tur, ud til en gammel guldmine ved byen Rodalquilar. Der er grusveje, så brede dæk er at anbefale, vores de små gør det godt, men man skal hele tiden være på vagt forもっと詳しく
Camperpark Olivares 2
2019年2月12日, スペイン ⋅ ⛅ 15 °C
Vi har haft nogle rigtige gode dage her lige udenfor naturparken Cabo da Gata, ved Níjar. Det er et roligt sted og vi har nydt de lange gå og cykelture i parken, dog anbefales gåtur på grus/stenもっと詳しく
Camperpark Aqua Amarga
2019年2月13日, スペイン ⋅ 🌬 16 °C
Så kom vi til den nordlige del af naturparken og fik en plads på ovennævnte. Pladsen vi kom fra og denne, betaler man pr dag, de er indhegnet og med god service, det giver os muligheden for atもっと詳しく
El Rancho, Carboneras
2019年2月16日, スペイン ⋅ ☁️ 14 °C
Godt at vort hjem har fire hjul og en motor, i Aqua Amarga fik vi naboer som overtrådte vor “intimsfære” og vi valgte at køre derfra, efter en overnatning, dejligt at man kan det 🙂 Værtenもっと詳しく
Vandretur til Carboneras
2019年2月16日, スペイン ⋅ ⛅ 14 °C
Vi fandt en vandresti på Maps. Me som gik fra El Rancho ud til kysten ved et udtørret flodleje, hen med kysten og tilbage op gennem nogle højdedrag. Det er også her man ser skyggesiden når derもっと詳しく
Sens sleep
2019年2月18日, スペイン ⋅ ⛅ 15 °C
Et hollandsk par har købt en ejendom med en tilhørende cement boldbane, som bliver brugt til autocampere, der er gode muligheder for at vandre i området hvilket vi benyttede os af i et par dageもっと詳しく
Cartagena
2019年2月19日, スペイン ⋅ ☀️ 12 °C
Fra ac pladsen her er der god mulighed for at komme ind til byen med bus nr L7, stoppested er 500m derfra og koster 1,20€. Så dagen gik med en rundtur ned langs med havnen hvor vi kiggede lidt påもっと詳しく
Coves del Canelobre
2019年2月19日, スペイン ⋅ ☀️ 12 °C
En drypstenshule havde vi sat ind som et mål inden vi kom til Calp, der var mange folk deroppe, biler og busser, næsten ingen p pladser, men 700 m før hule indgang, nede af vejen fandt vi et stedもっと詳しく
Xaló eller Jalón
2019年2月20日, スペイン ⋅ ☀️ 12 °C
Det lykkedes, ca 15 km fra Calp ligger Xaló, her var der mere luft, de ligger som sild i en tønde 🙂 ude ved kysten, nu her hvor der er spansk ferie tid. Pladsen her er kun belagt med enもっと詳しく