FindPenguins
  • Regístrate
Mostrar en el mapa
  • Astrid van der ZouwenNieuw Zeeland Zuidereiland 1Viajero
    • Mostrar viaje
    • Añadir a la lista de deseosEliminar de la lista de deseos
    • Día 20
    • miércoles, 7 de noviembre de 2018, 19:42
    • Altitud: 7 m
    • Nueva ZelandaKaihinu42°40’29” S  171°0’53” E
    113

7-11 Rondje west coast wilderness track

7 de noviembre de 2018, Nueva Zelanda

Eerst wassen en in de droger voor de zekerheid, dan richting Hokitika, daar zoeken naar iets leuks vlakbij zee en de glowworms. Hm. Uiteindelijk half 11 echt aan het fietsen. Afstanden niet helemaal tof ingeschat. Weer oefenen voor in het moment. Maar als je 5 km haarspelt voor wat 2 op de kaart lijkt wordt het toch wat zorgelijk. Wel knettermooi. Om half 1 miezer, om half 2 niet meer te negeren. Vanaf Cowboys Paradise wordt de route wat rechter. En het bordje zei Blue ducks, maar volgens mij zijn het Nieuwzeelandse toppereenden. Ook zeldzaam. Ik ben om half 5 ongeveer, na 82 km, en zo koud dat ik mijn helm zelf niet meer los krijg, weer "thuis". Wat is een hete douche dán lekker zeg. Het waait ook wat, tent meteen erg eng, dus ik eindelijk de boze mail aan Nigor gestuurd, nadat ik het vasthouden van de stokken heb opgegeven wegens kramp. En, afgeklopt: hij staat nog. Niet meer droog geweest, maar ik zit wel lekker met mijn wijntje. Het water loopt gelukkig van de binnentent af. 😣Leer más

Ver traducción
    Rino Voogd

ViajeroGhost town?

Rino Voogd

ViajeroWat een ontberingen. Houd de moed erin 👍

Astrid van der Zouwen

ViajeroNee, "Cowboys Paradise". Slaapplek en warme drankjes.

9 comentarios más
    9 Me gusta