Ik doe in Owaka niet al de boodschappen voor de Gold Trail, want de 4square is daar best heel duur. Wel wordt ik er zeer aangenaam verrast door het toilet. Ik vind het prachtig, gemaakt doorRead more
Mag ik 10 foto's, past het nog niet😄
En speciaal voor Dirk (en mezelf) het verschil tussen fur seal en sea lion.
Ik vind het nog steeds moeilijk, ik vond die mannetjes seals ook errug groot, ofRead more
Veel watervallen, veel kleine steile klimmetjes, af en toe miezer. De watervallen zijn van dit rijtje duidelijk het leukst. Bij de Matai falls krijg je de horseshoe falls er gratis bij. De bomenRead more
Je ziet het bijna niet, maar in de oksel van die onderste tak zit de "kaas".
Ook vannacht geen pinguins gezien, ik denk dat je ze pas hoort als ze op het nest hallo zeggen. Heb nog 10 minuten uit mijn tent liggen loeren, maar zelfs met slaapzak was het te koud. En retedonker.Read more
Soms heb ik strontmazzel, en soms niet;
Blauwe pinguins gehoord vannacht, vlak naast mijn tent, niet gezien. Ik heb nu mijn tent gedraaid, misschien lukt het dan wel (en als het wat helderder blijft)Read more
Op alles jaloers, vooral het Zuiderlicht. Pas later gelezen dat dat überhaupt bestaat dus ook niet op gelet. Wat een superverhaal!! ❤ E.
Was door de vorige camping, waar ik de eigenaar tegen het lijf liep die het vertelde. Ik wist het ook niet! En zo tof dat je dat dan hoort voordat je weer van de zuidkust weg bent. Over mazzel gesproken. Anders had ik het wel gezien, maar niet herkend.
Geen gele ogen pinguins, wel Jurassic forest en springende golven achter waar de pinguins hadden moeten zijn.
Nou, Murphy heeft in een deuk gelegen vandaag. Bui na bui. Als ik niets aantrok werd ik zeik, als ik wel iets aantrok was het droog voordat ik weer fietste. Hahaha. Zonder overdrijven wel 6 keer ofRead more
Je schiet alweer lekker op Astrid. Ben benieuwd waar jij en Karin elkaar zullen treffen.
Geen onweer, wel regen gisteravond. Vanochtend ook, dus ik draai me nog even om: half 8! Droog dus ik pak in. Doe nog het museum, leuke opstellingen, info beetje suf. Ik fiets pas om tien voor 11. WegRead more
Het onweer van gisteren levert vandaag mooie dampen!
Geen spectaculaire dag, maar ik ben happy. Nog iets warmer dan gisteren, het asfalt zweet soms teer en dat klinkt alsof je op bubbeltjes plasticRead more