• 23-8 Heerden

23 de agosto, Países Baixos ⋅ ☁️ 18 °C

Wat een geniale dag. Vannacht regen, overdag aldoor dreigende wolken en maar 3 spatten. Zelfs de tent kan redelijk droog mee.
    Tot het laatste moment getwijfeld of ik naar huis zou of richting Wapenveld. Toch dat laatste, wil graag nog een nacht in mijn tentje, begint nou net weer te wennen.
    Mooie tocht over vrij liggende fietspaden naar Elspeet met onderweg bonus beelden. De hei is soms vooral pijpenstrootje en soms mooie hei.
    Na Elspeet mis ik een bordje en kom verkeerd uit. Dan maar andere route naar Heerde. Minder leuk maar dan doe je weer eens wat anders.
    Het voedselbos bij Wapenveld moet ik vragen. Vraag het aan iemand die daar een keer bessen geplukt heeft. Ik denk dat ik het gezien heb, maar ik weet het niet zeker. En ondertussen weet ik wat ik met mijn eigen tuin wil. Wel in lagen en eetbaar, maar wel "netjes".
    De dichtstbijzijnde svr camping is even dicht en ik beland op een ander waar ik niets van af wist, "de Plakken". 65 km en wel moe maar niet zo'n zere kont.
    Leia mais